Nostalgi: Tidsresor och hästar
För att fortsätta på nostalgispåret... så hittade jag dessa YouTube-klipp.
Någon som minns dessa serier?
Den första, Mirror Mirror, har jag det var typ en miniserie, vilken sändes på typ jullovsmorgon eller sommarlovsmorgon (minns inte vilket).
Det andra klippet är i alla fall nostalgi för mig. När jag var liten prenumererade jag på hästtidningen Wendy (tidningen hette Penny på den tiden). En liten parentes bara: Jag har sett hur de tecknar serien nu, sedan Kärnan tog över tidningen och jag är så GLAD över att det inte började förrän jag slutat läsa tidningen! Tecknandet är verkligen USELT nu för tiden!
Nåja, det var inte det inlägget skulle handla om. Ett kort tag gick det en otecknad serie från Nya Zeeland om just Wendy, där de till och med byggt upp kulisserna (Nya Lindhöjden) precis som de såg ut i tidningen.
Tyvärr är klippet jag hittade dubbat till tyska, och jag vill bara klargöra att jag INTE såg det på tyska! Däremot minns jag inte om jag såg serien på svenska eller engelska; men jag hittar ingen annan version än den tyska.
 
Minns ni någon av dessa serier?
 
 
 
För övrigt; Wendy-serien gick på 5:an i Sverige, en kanal vi INTE hade hemma vid den tidpunkten. Så min morbror spelade in ett VHS-band med några avsnitt till mig, då han hade 5:an. Tror till och med att jag har kvar det bandet någonstans...
Era fantastiska kommentarer!
1

sv; åh tack så jättemycket!! :'D

2

Vilken fin header du har. :)

Svar: Tack :-D Och varmt välkommen till min blogg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Åh, introt till "mirror mirror" går jag fortfarande och sjunger på ibland, haha. Den har satt sig, trots att det är hur länge sen som helst som det visades på tv.. :) Vill minnas att jag tyckte serien var rätt bra?

Svar: Ja, Mirror Mirror är ett av de där introna som väcker väldigt mycket nostalgiminnen. Jag minns att jag också tyckte den serien var bra, speciellt som jag älskade historier som handlade om tidsresor! Undrar vad man skulle tycka om man såg den idag? I alla fall skulle man förmodligen se den på ett annat sätt än vad man gjorde då :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?