Och så börjar julen... :-D
 
Äntligen! Som jag längtat! Jag är verkligen BARNSLIGT förtjust i december och julen! 
I fredags åkte pyntet jag hade i lägenheten upp (ljustakar, stjärnor och så; sådant jag inte vill ha i kylan på vinden) och igår baxade jag ner stora jullådan :-D 
 
I morse tänkte jag kliva upp, tända ljus, tända adventsljuset och äta frukost framför första avsnittet av julkalendern. Men såklart råkade jag sova över kalendern ;-)  Så jag åt frukost framför ett avsnitt av V*Ä*N*N*E*R istället, och så såg jag julkalendern via SVT Play istället. Men det gick bra det också.
Jag vet... jag borde kanske ha vuxit ifrån julkalendrarna, då jag inte är barn längre. MEN de är en del av julen, och jag vill ha ALLT som har med julen att göra!
Såg däremot inte julkalendrarna under nästan hela 2000-talet, då kvalitén på dem var så usla! Men så tänkte jag för två år sedan att jag skulle ge den en chans, och den var inte helt usel (ja, det är en komplimang från mig). Och när det förra året visade sig att de skulle göra en fortsättning på bästa Mysteriet på Greveholm från 1996; ja, då var jag tvungen se även den :-D
 
Strax ska jag även se den bästa av de bästa julkalendrarna  —Sunes jul!
That´s also a decembertradition of mine! Kan helt enkelt inte låta bli.
 
Det fladdrar i magen när jag tänker på vilken månad vi nu gått in i, och vad vi har framför oss.
Bloggspaning svämmar över av julbilder; både dokumentära och inspirations. Och det gör mig absolut ingenting!
Mera, mera, mera!!
 
Nu kör vi!
VÄLKOMMEN DECEMBER :-D
 
Era fantastiska kommentarer!
1

Åh Sunes jul! Den såg vi förra året också, och första Mysteriet på Greveholm så vi kunde hänga med i tvåan, helt klart dom bästa julkalendrarna!

Svar: Ja, det är utan tvekan de två bästa julkalendrarna som gjorts :-D Jag gillar båda, men Sunes jul är nog ändå snäppet högre :-)
Mysteriet på Greveholm 2 (förra året) tyckte jag var riktigt bra för att vara en uppföljare (Håkan Bråkan-kalendern var ju rent sagt katastrofal!) Jag tycker SVT förvånat de senaste tre åren. Från att under hela 2000-talet visat bara skitkalendrar (enligt mitt tycke) så har det varit tre efter varandra som faktiskt varit värda att titta på :-D Och årets tycker jag också har potential!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Ja jag tyckte också om tvåan fast det var en uppföljare, kanske nostalgin spelar in lite också men jag tyckte verkligen om den :)

I övrigt har jag inte tittat på julkalendrar på flera flera år, nu var jag tvungen att googla för att se när den senaste var (bortsett från Mysteriet då) och sista jag såg var Pelle Svanslös 1997! Galet länge sen, känner inte ens igen namnen på de flesta efter Pelle haha.

Svar: Den sista kalendern jag minns att jag följde tror jag till och med var Mysteriet på Greveholm, alltså 1996. Sedan har jag mest sett vissa avsnitt av kalendrarna efter det (fram till 2009 alltså), men det har räckt... ;-)
Ja, jag tror nostalgin kan spela in en del förra året för oss som såg Greveholm -96, speciellt som den gamla familjen också var med på ett hörn i uppföljaren :-) Så som sagt; för att vara en uppföljare tycker jag den var riktigt bra :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Älskar dina bilder :O såå fina

Svar: Tack! Vad glad jag blir :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?