Ang. Galleri Fredag!
Bilden är en länk till temabloggen.

De senaste åren har jag deltagit i ett s.k. fredagstema tillsammans med ett litet gäng andra bloggare. Ni har säkert märkt av det, då jag använt mina vanliga bloggar för att publicera mina bidrag, och namnet på detta tema var först Show&Tell för att förra året reformeras och byta namn till Galleri Fredag (för att fokusera mer på foto; ni kan läsa mer på själva temabloggen).
 
I alla fall; efter att intresset och deltagarantalet sviktat en del (milt sagt) de senaste månaderna, så har vi nu börjat prata om att det kanske skulle vara en bra idé att lägga temat på is. I och för sig skulle det kanske vara smart. Låta det vila ett tag. Liksom "gro", för att komma tillbaka med förnyad kraft senare.
MEN jag kan inte låta bli att tycka att det känns väldigt tråkigt. Jag tycker så mycket om att blogga på tema på fredagarna, och tror det skulle kännas så tomt utan "Galleriet".
 
Gjorde en "samlingsblogg" för temat en gång i tiden, men det blev inte mer än så. Därför har jag nu tagit tag i den igen och t.ex. fixat en ny design och uppdaterat inläggen.
Anledningen till att jag skriver detta inlägg, är att jag funderat på om det skulle finnas möjlighet att "ta temat ett steg längre" och låta det bli lite mer av ett "stortema", som till exempel Fototriss och Tisdagstema.
Alltså som en marknadsundersökning för att se om det finns intresse bland andra bloggare att delta i ett sådant här tema.
 
Skriv gärna en kommentar om ni skulle vara intresserade av Galleri Fredag!
Det går bra att skriva på den här bloggen (självklart) men gå gärna in på Temabloggen också och meddela ert eventuella intresse även där. Där kan ni även läsa om historien bakom temat; ni som inte varit med tidigare.
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?