Fredagspunkter och stambyte
Hej på er, mina kära läsare!
Jag älskar er verkligen, då jag ser att ni varit in och tittat på min blogg även de senaste dagarna. Trots att jag varit en sådan USEL bloggare och att uppdateringen varit lika med zero.
Har tyvärr inte haft särskilt mycket att blogga om, och kameran har jag inte rört på ett tag (därmed inte sagt att jag inte har ett sug efter att fota...)
 
Idag skriver vi då, återigen, fredag.
And once again... HOW did that happened?!?
Det är i alla fall Channals andra tema i Galleri Fredag; Symmetri. Dock tror jag att jag hoppar över det idag, då jag inte hittat några bra sådana bilder i mitt arkiv, och jag har som sagt inte varit ut med kameran på ett tag.
Men jag lovar att vara tillbaka med full kraft nästa vecka.
 
I also promise to really try becoming a much better blogger!
För jag älskar ju verkligen att blogga, och har inga planer på att lägga ner det.
 
Apropå ingenting så har det varit VÄLDIGT jobbigt för huvudet här hemma den här veckan...
De har hållit på med bilningsarbete sedan i onsdags, och ni vet kanske hur det låter...? Plus att just den här veckan var de på "min" våning (inte i min lägenhet, men ändå) och det har låtit som en slagborr vid mitt öra.
Igår lät det så OAVBRUTET mellan kl. 9:00 och 13:45, med endast ett kort uppehåll mitt på dagen (då arbetarna förmodligen var på lunch). Jag kan säga att jag är RIKTIGT tacksam över att det är helg nu!!
Och lappen på bilden var uppsatt i hissen vid arbetsdagens slut; så mer oljud är att vänta...
Nåja, det varar ju inte för evigt :-)
 
Hämtade min syster från en kompis strax innan kl. 16, och vi gjorde det enkelt för oss med middagen... blev pizza på Blå ängeln.
På bilden ser det ut som om det är väldigt lite på min pizza, men jag kan säga som så; att det var väldigt mycket ost, vilket gjorde det hela MYCKET mättande. Fick inte i mig hela. Men gott var det :-D
Sådan här mat blir ju så mycket godare när man inte äter det så ofta. Skulle nog bli rätt less om jag åt det varje vecka :-)
Varför jag bloggar om min pizzamiddag? Man tager vad man haver till bloggmaterial ;-P
 
Mer då?
Tja... snön har kommit tillbaka. Just nu är den i och för sig väldigt blöt, och vägarna är slaskiga. Men snön ligger kvar. Än så länge.
Min personliga åsikt är att den gott kan vänta ett tag till. Det som nu kommit kan tina bort, för att återkomma lagom till jul. Och efter det kan den gärna få försvinna för gott. Som ni vet tillhör ju snö, eller vinter allmänt, inte direkt mina favoriter... I alla fall inte de mängderna vi får.
Kollade precis igenom mitt iPhone-bildarkiv från förra vintern, och blev påmind om vilka MÄNGDER snö vi hade då! Ingen upprepning detta år, tack! Snälla!
Okej, visst är det ganka mysigt ibland när det singlar snö utanför fönstret (ibland även när det vräker ner), MEN det tar ju så lång tid innan det smält bort. Vi har ju faktiskt snö ända in i Maj månad...
 
Och Fredag var det alltså. Har inga direkta planer för kvällen, som vanligt.
Vad gör egentligen svenska folket en vanlig fredagskväll (förutom äter tacos ;-P)? Vad gör ni? 
 
Och några ord till er läsare:
TACK för att ni finns!
TACK för att ni hänger med trots min sviktande bloggning! Jag älskar er :-D
 
Bilderna i inlägget är fotade med min iPhone.
Era fantastiska kommentarer!
1

Åh, vilken mysig blogg du har! :D

Svar: Tack så mycket :-D Varmt välkommen hit!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

SV: Jaaa är så glad! Jag sålde ju min kamera för mer än ett halvår sen av någon konstig anledning.. så har varit utan kamera för länge! Är överlycklig! :D

3

Jag har inte heller fotat på länge, helt enkelt för att det inte finns tillfälle - jag ser ju aldrig dagsljus när jag jobbar. Kolmörkt när jag kommer hem. Och även om man ser dagsljus så finns det ju inget att fota den här årstiden... Inte vackert ute nu.
Vi har ingen snö än. Det är nån slags tunn vit hinna på marken men den täcker inte marken och är mera som frost än snö. Jag brukar längta efter snö den här årstiden men i år gör jag inte det. Livet är lättare utan snö...

Fredagkvällar däckar jag i soffan! Alltid!

Ha en bra helg!

Svar: Ja, det är verkligen trist den här årstiden när man aldrig får se solen annat än precis mitt på dagen. Nu har jag ju inget jobb för tillfället, så jag är "ledig" när det är ljust, men jag har ju förra årets jobb i minnet. Känns verkligen deprimerande när det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. Jag längtar redan till Maj ;-)
Jag skulle tro att vi har ungefär lika mycket snö då ;-) Här är det precis så det täcker marken (men inte överallt). Och igår tinade det, för att sedan frysa på under natten. Så den snö som nu ligger kvar är sådan isig som är som en "skorpa". Mycket tråkigt!

Håller med om att allt är betydligt mer praktiskt utan snö, och jag önskar så hett att det blir en snöfattig vinter i år. En dröm som i och för sig aldrig brukar uppfyllas, men jag kan aldrig låta bli att hoppas... ;-)

Hoppas du får en fin helg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?