Happy Halloween!
 
Jag vet vad ni tänker: Samma pumpabild IGEN???
Ja, pyntar man inte inför Halloween eller äger något Halloween-aktigt så får man hålla till godo med det man har; även om det är en enda bild... ;-P
Några trick-or-treatare kommer jag mest troligt inte se idag. Det bor inga barnfamiljer i det här huset, i alla fall inte som jag vet.
 
Men det är också fredag! OCH härligt väder med klarblå himmel! Är svårt att vara nere då (inte för att jag kände mig direkt nere, men i alla fall).
 
Firar ni Halloween?
Hoppas ni får en toppenfredag i alla fall, oavsett vilket :-D
Era fantastiska kommentarer!
1

Nope, vi firar inte Halloween trots att vi har barn. Tycker inte att Halloween har slagit igenom på rätt sätt här i landet, och många ungar vet fortfarande inte vilken dag som är den rätta att göra "Bus eller godis". Vi har inte köpt hem nåt godis heller.

Svar: Samma här :-) Firar inte Halloween. Skulle dock vilja prova på att tillbringa en äkta Halloween borta i USA någon gång; där de verkligen firar den rätt :-)
Hoppas du får en fin helg i alla fall :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

VÄDER i kväll och i natt sprider sig ett område med moln och regn åt nordost över Götaland och Svealand. I norra Värmland och Dalarna övergår regnet i snö. I natt får även södra Norrland mulet VÄDER med snöfall. I norra Norrland blir det under kvällen och natten KLART och kallt VÄDER. Från Svealand och norrut väntas minusgrader i natt.

3

Hej! Jag har precis börjat med det här att blogga så är lite ny. Hjälper du till att göra bloggdesign, gratis eller för en rimlig peng? Eller vet du någon bloggare som gör sånt :) tack på förhand

Svar: Jag gör beställningsdesigner för 500kr. Priset är satt med tanke på den tid det tar att göra en avancerad och välarbetad design.
Men jag vet att det finns de som gör det billigare eller t.o.m. gratis, men jag har tyvärr inte så stor koll på vilka bloggare som gör beställningsdesigner numera.
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Vi brukar inte fira något speciellt. Men jag ser såklart till att ha godis hemma. I år kom det ingen och ringde på, så vi fick äta upp det själva :-)

Svar: Samma här. Och i mitt hus bor det inga barnfamiljen (inte som jag vet i alla fall), så jag köpte inte hem något godis. Tillbringade även Halloweenkvällen hemma hos mina föräldrar. De bor i villa i ett område med en del barnfamiljer, men inte ens där kom det några Trick-or-treaters.
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?