A boost of self-confidence
Sådär... då var det bara en dag kvar av den här arbetsveckan, vilket som ni vet är (i mitt tycke) veckans bästa dag!
Det är FREDAG imorgon :-D
Jag har verkligen sett fram emot just fredagen de senaste dagarna. Den här veckan har nämligen varit lite... bläh. Kan inte riktigt sätta fingret på något konkret, utan det är mer en känsla. Därför blir det skönt att vända blad och satsa på en ny vecka istället.
Men nåja; helgen ska ju vara också. Och den får gärna dra ut lite på tiden och inte gå lika snabbt som den i vanliga fall brukar ;-)
 
Idag måste jag dock säga att mitt självförtroende stigit några steg.
Jag har ju alltid haft dåligt självförtroende, och även om jag jobbat väldigt mycket med det de senaste åren så har jag fortfarande en bit kvar. Jag vet ju att jag faktiskt klarar av mer än jag tror!
 
Det är nämligen så att jag åkte till jobbet som vanligt imorse. Vi fixade frukosten till alla avdelningar och började med salladsbuffén till lunchen.
Men ungefär kvart i nio fick jag ett telefonsamtal där jag blev tillfrågad om att hoppa in som vikarie i köket på en annan förskola. När jag varit vikarie nu under hösten/vintern har det ju bara varit på "min" förskola, där jag redan kan alla rutiner och så. 
Förfrågningen gällde i och för sig förskolan där jag var i somras, men där var jag ju innan Piteå kommun började med "Cook-and-Chill", och jag var aldrig ensam där. 
Därför hann jag bli lite nervös och ska jag vara ärlig var min första tanke att tacka nej. Att jag inte kände mig redo.
Men så tänkte jag att "vad sjutton!? jag kan ju lika gärna prova". Jag kan ju faktiskt cook-and-chill-systemet, och det är ju samma på alla förskolor.
Därför tackade jag ja, bytte om och åkte iväg till den andra förskolan.
Och jag måste erkänna att det gick överraskande bra!
Trots att den förskolan hade sin varuleveransdag idag så att jag i princip fick börja med att packa upp varor, och att jag kom lite mitt i allting så behövde jag egentligen inte stressa.
Ska vara där imorgon också, så jag hoppas det kommer gå lika bra då.
Det är i alla fall en lätt frukost att fixa och inga svårigheter när det gäller maten. Morgondagens mat är Lasagne, vilket betyder som ni säkert förstår att jag inte behöver fixa något tillbehör (typ potatis, ris eller liknande).
 
Oops; det blev ett långt inlägg!
Hade inte tänkt att det skulle bli en hel roman, utan ville bara uppdatera lite om hur mitt arbetsläge sett ut idag ;-)
Och som sagt; att det gick så överraskande bra att "kastas in" sådär i ett kök gjorde verkligen att mitt självförtroende höjdes några steg :-D
 
Era fantastiska kommentarer!
1

Härligt!! Måste kännas skönt att våga ta itu med lite nya utmaningar och märka att man klarar av dem!!

Svar: Ja, det känns jätteroligt! Jag har i hela mitt liv lidit av dåligt självförtroende. Eller that´s an understatement... jag har alltid haft Extremt dåligt självförtroende. Har dock jobbat väldigt mycket på det de senaste åren, och även om jag kommit en bra bit på väg så finns det fortfarande kvar att jobba på. Därför känns det så roligt att jag faktiskt vågat mig på att ta mig an sådana här utmaningar och se att jag klarar det :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?