Follow
365 foton-utmaningen 2016
Nu har jag gjort något jag ärligt talat inte trodde jag skulle göra.
Jag sa ju förra gången att om jag inte gick i mål under 2015 så skulle jag acceptera att det här inte är en utmaning för mig, och därmed inte delta fler gånger.
MEN nu, i ett svagt ögonblick ;-) skickade jag i alla fall precis iväg min anmälan för 2016 års utmaning...
Dock går jag in i detta kommande år lite grann med tanken "det går om det går".
Att jag trots allt anmäler mig beror på att jag verkligen VILL klara en sådan här utmaning, fullt ut från start till mål, någon gång i livet.
 
Designen ska bara uppdateras (känns bättre att starta nytt med en ny design), klockan slå över till 1:a januari och så kör vi!
 
Någon mer som kommer köra på 365-utmaningen 2016?

Jag kommer också delta nästa år igen, trotts att jag inte lyckades gå i mål detta året heller ;)

Svar: Vad roligt att du också är med under 2016 :-) Ja, det är verkligen en tuff utmaning att ta sig ända in i mål (jag har inte lyckats någon gång hittills)... Men nu kör vi :-D
Lycka till! (och hoppas du får ett Gott Nytt År!)
Erica Pettersson

Klart du fixar detta! Bestäm dig bara för att inte känna pressen. Är jag ute och har en fotoglad dag på sommaren/våren kan jag komma hem med 100tals bilder. Av dessa lyckas jag associera ihop minst 10 stycken till teman när jag kommer hem och kollar listan. Och tittar jag på bilderna igen efter ngn månad så kan det gott hända att jag hittar ngn bild till. Och du som väl fotar i tjänsten/umgås mkt med kameran kommer absolut att få ihop tillräckligt med bilder :) En och annan fotoutflykt och någon road trip till ngt ställe / vän så får du ihop mkt. Lycka till! PS Kolla in mitt 2015, längst ner på bloggen kan du se hur många bilder jag publicerat per månad ..vissa månader noll (trasig kamera), vissa 60 (då med bilder från ända tillbaka till januari), så visst kan man gå i mål utan att publ. varje dag/vecka.

Svar: Tack! Ja, för tillfället känner jag mig väldigt taggad på det här årets utmaning :-)
Precis, huvudsaken är ju att det ska vara roligt. Blir pressen för stor och man endast känner sig stressad över utmaningen är det nog bättre att man tar en paus ett år.

Jag är likadan angående fotograferingen; jag kan ha inspirationstorka ett tag, för att sedan åka ut på fotorunda/gå ut på fotopromenad och komma hem med flera hundra bilder. Under sommarhalvåret är det inte alls ovanligt att jag tänker typ "Jag går ut några minuter och knäpper några bilder", men det slutar med att jag kommer hem tre timmar och ett fullt minneskort senare... ;-) Jag älskar sådant!

Än så länge jobbar jag inte som professionell fotograf, utan mitt dagsjobb är inom Måltidsservice (köket på en förskola). Men min dröm är att arbeta som Fotograf :-)

Lycka till med årets utmaning!
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?