Follow
32/365 – Farkost (62)
 
Denna farkost står i fönstret till lokalen som ligger i mitt hyreshus.
 
Och NU har jag ÄNTLIGEN kommit ifatt i utmaningen!
Jag hade halkat efter sedan den 12:e januari, och jag ville inte misslyckas med utmaningen redan då. Därför har jag nu suttit och publicerat bilder i några timmar. Och nu är jag äntligen klar att fortsätta framåt :-D

Först trodde jag det var dimma/rök sedan såg jag fönsterspeglingen. Blev jättefint och lite spännande tolkning av det! Lycka till framåt med utmaningen, du har jättefina bilder.

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar mina bilder :-D
Ja, jag fotade genom ett fönster, så speglingen blir väldigt stark (finns filter till objektiv som tar bort/minskar spegling, men jag äger tyvärr inget sådant) :-)
Erica Pettersson

Jättefin bild i s/v. Intressant med speglingen från gatan.
Där har stått och tittat in några gånger.

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar bilden :-D Och vad roligt att du tyckte den passade bra i svartvitt :-) Jag brukar alltid väga fram och tillbaka hur många gånger som helst innan jag bestämmer mig för att publicera i färg eller svartvitt...
Erica Pettersson

Det tog ett tag innan jag såg motorcykeln(?). Jag gillar verkligen att det ser ut som du lagt ihop två bilder till en :)

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar bilden :-) Ja, den blev lite annorlunda. Jag fotade den genom ett skyltfönster, så det kom med reflektioner från vägen och alla gatljus.
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?