Follow
1/365 – Lösning (179)
 
Så... då var jag alltså igång med årets fotoutmaning, och jag hoppas innerligt att jag ska klara hela vägen in i mål den här gången! Det skulle vara så roligt. Mitt första bidrag blir väl egentligen inget direkt uppseendeväckande, men å andra sidan är det ju den tiden på året... Den tid som inte är särskilt inspirerande för fotograferande. Det är mörkt större delen av dygnet och det är inte direkt vackert utomhus (i alla fall inte för tillfället när det är mest is och skitig snö överallt).
Nåja; better times will come...
 
Dagens bidrag blir i alla fall denna lösning min morbror hjälpt mig med vid mitt motorvärmaruttag.
Själva uttaget är bara ett helt vanligt uttag, utan varken timer eller styrning via mobil/dator. Detta betyder att jag har varit tvungen kliva upp typ halv fyra på mornarna bara för att gå ut och sätta i motorvärmaren.
Men nu slipper jag det, tack vare denna externa timer jag fått låna av min morbror. Det betyder att jag får sova 1,5-2 timmar längre på mornarna i fortsättningen :-D

Man ska inte ge upp :) Spelar ju ingen roll om man inte klarade hela utmaningen ena året - det kan ju fortfarande vara roligt att försöka igen! Roligt ska ju vara huvudordet :) Läger till dig i min blogglista! :)

Svar: Precis; Roligt är nyckelordet i en sådan här utmaning. Och jag tycker ju trots allt det är jätteroligt att fota! Tänkte också att jag kunde kanske få tillbaka lite inspiration för fotandet om jag anmälde mig till 2016 års utmaning, då 2015 inte var ett särskilt bra fotoår i mitt liv ;-)
Hoppas du hade ett fint nyår!
Erica Pettersson

Eva

Ja alla lösningar som underlättar är bra-sova längre, super! Kul att få följa dig i år.

Svar: Tack! Detsamma :-D
Ja, det är verkligen skönt att det finns saker som underlättar. Speciellt när det gäller sömnen :-)
Erica Pettersson

Gott Nytt År!
Lycka till med utmaningen i år. Själv blir det tredje gången, och i år ska det lyckas. :)
Alla lösningar som gör livet lättare, är bra lösningar!

Svar: Tack, detsamma!
För mig blir det fjärde året jag försöker. Har inte lyckats gå i mål någon av de andra gångerna, så jag sätter mitt hopp till 2016 ;-)

Precis, de lösningar som förenklar i vardagen är bra lösningar :-D
Erica Pettersson

Fiffig lösning! Skall bli kul att följa dig i år igen :)

Svar: Tack! Jag håller verkligen tummarna att jag lyckas ta mig i mål den här gången. Skulle vara så roligt om jag skulle klara det i alla fall en gång :-)
Lycka till med utmaningen du också :-D
Erica Pettersson

Nytt år och nya möjligheter! Kul att du satsar en gång till för du tar så coola bilder! Jag kommer absolut att vara en av dem som hänger på din sida!! Lycka till och Gott Nytt År

Svar: Precis; det är exakt så jag känner varje nyårsafton :-) Dock är den känslan extra stark just i år, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör det :-)
Och TACK! Vad roligt att du gillar min blogg och mina bilder! :-D

Hoppas du haft ett riktigt fint nyår och att du får ett Gott Nytt År!
Erica Pettersson

God fortsättning, smarta lösningar är alltid bra! och visst är det så att skitig snö är trist!

Svar: Tack, detsamma :-D
Ja, lösningar som underlättar vardagen är fina lösningar :-)

Precis, det är så tråkigt att fota när det bara är en massa skitig snö ute. Vi får väl se hur resten av vintern blir... dock brukar det ju alltid bli en köldknäpp med en massa snö i januari.
Erica Pettersson

Bra tolkning av temat, vilken klurig lösning på både mer sömn och tema.

Svar: Tack :-)
Ja, det blev verkligen en perfekt lösning! Så skönt att slippa kliva upp halv fyra bara för att sätta i motorvärmaren :-D
Erica Pettersson

Vilken fiffig lösning! Lycka till med årets utmaning! :)

Svar: Tack! Lycka till du också :-D
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?