Follow
27/366 – Tända (325)
 
Att tända sin favoritljusstake under mörka vinterkvällar är verkligen mysigt :-D
Speciellt under den här tiden då det varit ner mot 30 minusgrader och det varit ca. 17 grader inne hos mig så har jag tänt en hel del ljus!
(Den underbara kandelabern på bilden fick jag i julklapp av min syster julen 2014).

Oj så kallt! Förstår verkligen nödvändigheten och njutningen i att tända ljus då. Det är ju nog mysigt annars, menar jag, men extra viktigt när man fryser både ute och inne.

Svar: Ja, det har verkligen varit kallt både ute och inne den senaste tiden. Ljus är verkligen bra att ha då :-D Nu är det dock mildare utomhus, och temperaturen inne hos mig har därmed gått upp till ungefär 20 grader :-)
Erica Pettersson

Härligt med kandelabern som fyller upp hela bilden! Snyggt med handen som just tänder! Grattis till en syster som förstår sig på snygga presenter!

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar bilden :-D Ja, jag älskar verkligen den julklappen! Hade önskat mig en sådan länge, och så fick jag den av min syster på julafton 2014 :-D
Erica Pettersson

Vilken fin stämning det är i bilden. Fint med färgerna som går i samma färgskala. Hoppas du fått lite varmare.

Svar: Tack! Vad roligt att du tycker det :-) Ja, jag gillar också den mysiga färgskalan.
Ja, nu har det (äntligen) blivit varmare här hemma. Sedan det blev mildare väder ute så har innetemperaturen stigit till ungefär 20 grader. Tack och lov :-D
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?