Follow
6/366 – Isblommor (136)
 
Egentligen brukar man väl kalla detta typ "isrosor"; alltså när det bildas is på bilrutor. Men återigen... för att det ska passa temat kallar jag det idag för isblommor ;-)
Dessutom, som en liten parentes, så har det hänt mig något extremt störande igår/idag...
Just NU, när temperaturen gått från hyfsat milt till ner mot 30 minusgrader, så har fläkten i bilen gått sönder! :-(
Så länge motorvärmaren är i så är rutorna isfria, men så fort den kopplas bort och man börjar köra så isar de igen. Och ingen möjlighet alltså att köra igång fläkten för att få bort isen.
Nu går det ganska bra att köra ändå, eftersom jag inte åker långt. Men det går ju inte att vara utan fläkt, så nu måste jag in på verkstaden med den också! Preeecis vad jag behöver... *drypande ironi*
 
Nåja, då fick jag avreagera mig lite grann också ;-)
Eva

Temat är från mina egna temat från i fjol som kom med i år i listan. Jag fotade och döpte det till Isblommor, visste inte att det kallas för Isrosor. Kul då fick jag lära mig nytt. Snyggt fångat de har du gjort.

Svar: Vad roligt att få med ett av sina egna teman på temalistan :-)
Jag vet egentligen inte om det kallas isrosor. Det är vad jag brukar kalla dem, men jag vågar som sagt inte säga med säkerhet att det är vad de kallas. Isblommor fungerar ju lika bra, och det finns säkert fler namn på detta "fenomen" :-)
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?