Publicerat i 366 foton 2016, den 2016-03-09   [ 0 kommentarer ]
 
Jag kan inte säga att jag är någon direkt "serienörd". Följer i princip inga serier på TV.
Men just denna serie kan jag erkänna att jag avverkat alla säsonger av ett antal gånger. Plus att jag kollat en massa på "ströavsnitt", det vill säga att jag inte kollat från början till slut, utan gått igenom mina favoritavsnitt.
 
Jag brukar dessutom inte gilla den här typen av serier, men just denna fastnade jag verkligen för direkt.
Kanske tack vare att det inte enbart är drama utan även ett visst mått av komedi.
Dessutom älskar jag den kemi jag tycker finns mellan alla skådespelarna och karaktärerna!
Och är det nu någon som sitter på någon vetskap om att någon av skådespelarna inte kommer överens i verkligheten så vill jag INTE veta det! Jag vill helt ärligt hellre leva i min lilla bubbla att de skulle vara lika goda vänner i verkligheten som i serien ;-) 
 
Serien heter Bones, och är för närvarande inne på sin 11:e säsong.
 
Har ni sett något avsnitt av denna serie?
Följer ni den?
I så fall; vilken är Din favoritkaraktär/-er? Ditt favoritpar?
 
 
 
 
Mina favoritkaraktärer: Dr. Jack Hodgins, Dr. Lance Sweets, Caroline Julian samt Wendell Bray. (Jag gillar självklart huvudpersonerna Booth och Brennan också, men av någon anledning har jag nästan fastnat ännu mer för dessa fyra jag räknade upp :-))
Mitt favoritpar: Hodgins & Angela.

Publicerat i 366 foton 2016, den 2016-03-09   [ 0 kommentarer ]
 
Jag vet; det är en bild väldigt lik den förra. Men kunde inte låta bli, då jag gillade även denna (plus att jag som sagt har väldigt lite bilder att visa för tillfället).
Men men...
Och egentligen, om rätt ska vara rätt, så är det väl egentligen under taket dessa isformationer befinner sig. Men för att passa in på temat säger vi i taket ;-)

Publicerat i 366 foton 2016, den 2016-03-09   [ 0 kommentarer ]
 
Även om det som sagt är relativt långt kvar av vintern, så vittnar i alla fall alla dessa istappar om den annalkande våren :-D
Dock är ju Mars faktiskt en vintermånad, så ännu dröjer det ett tag innan våren kan göra entré. Men jag blir ändå glad över sådant här väder (förutom allt skitigt slask då förståss...)

Publicerat i 366 foton 2016, den 2016-03-09   [ 1 kommentarer ]
 
En vacker tulpanbukett passar bra den här tiden på året. Den tiden då det fortfarande är länge kvar av vintern, men man längtar efter våren så man håller på att förgås. Någon som håller med mig?

Publicerat i 366 foton 2016, den 2016-03-08   [ 1 kommentarer ]
 
Väggorden jag köpte på Dollarstore för ett tag sedan gillar jag verkligen. Man kan säga att det är en tänkvärd mening...
 
Jag vet att det har gått lång tid sedan jag uppdaterade den här bloggen senast, vilket betyder att jag kommit en bra bit efter. Men som jag skrivit tidigare så vill jag verkligen inte att detta ska rinna ut i sanden redan innan det ens gått hundra dagar av året, så jag ska nu ta tag i temat och göra mitt allra bästa för att hinna ikapp.
Tyvärr har jag mycket dåligt med bilder då jag knappt har fotat något hittills i år. Hittade några som jag nu kommer publicera, men sedan har jag inga fler innan jag tagit mig ut med kameran.
Detta kommer dock att ske nu under veckan, för som sagt... jag VILL verkligen komma ikapp nu!
Jag VILL komma i alla fall över 100-dagarsgränsen den här gången!