Follow
39/366 – Tänkvärd (326)
 
Väggorden jag köpte på Dollarstore för ett tag sedan gillar jag verkligen. Man kan säga att det är en tänkvärd mening...
 
Jag vet att det har gått lång tid sedan jag uppdaterade den här bloggen senast, vilket betyder att jag kommit en bra bit efter. Men som jag skrivit tidigare så vill jag verkligen inte att detta ska rinna ut i sanden redan innan det ens gått hundra dagar av året, så jag ska nu ta tag i temat och göra mitt allra bästa för att hinna ikapp.
Tyvärr har jag mycket dåligt med bilder då jag knappt har fotat något hittills i år. Hittade några som jag nu kommer publicera, men sedan har jag inga fler innan jag tagit mig ut med kameran.
Detta kommer dock att ske nu under veckan, för som sagt... jag VILL verkligen komma ikapp nu!
Jag VILL komma i alla fall över 100-dagarsgränsen den här gången!

Dagens ord. Ska låta dem följa mig under denna påskhelg. Visdom kan finnas på de mest oväntade platser.
Ligger efter själv. Vi får helt enkelt ligga i och vara envisa för att klara av det här...

Svar: Ja, visst är det så; att tänkvärda ord kan finnas på alla möjliga platser. Och på ett sätt kan man nog kanske tycka att det här med att ha väggord eller citat på olika platser är lite uttjatat; sådant som alla har (kan själv känna så ibland). Men de symboliserar ju faktiskt sådant som vi behöver tänka på lite då och då, speciellt nu i vårt stressade samhälle :-)
Ja, jag har verkligen tänkt försöka komma igen, trots att jag ligger ganska långt efter. Min envishet är för stor :-)
Erica Pettersson

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?