A little bit too early, I think...
 
Såg detta igår på ICA. Visst längtar jag till julen, men jag tycker ändå det är lite väl tidigt att börja (med allt som har med jul att göra) redan i början på oktober.
Vad tycker ni?
Era fantastiska kommentarer!
1

Här började julmust säljas på Ica redan för ett par veckor sen - alldeles för tidigt! Vem vill dricka julmust nu? Inte jag i alla fall. Julmust förknippas med julkänsla - att julen närmar sej eller att julen redan är här. Den känslan finns inte i oktober. Nej, till första advent kan jag tänka mej att dricka julmust till maten, men absolut inte tidigare än så. Snart är det väl lika bra att sälja must året om och bara döpa om den vartefter - nyårsmust, påskmust, valborgsmust, midsommarmust, semestermust, halloweenmust, julmust..

Svar: Vad skönt att höra att det finns fler än jag som tycker det är alldeles för tidigt :-) Ja, julmust är så starkt förknippat med julen, att jag inte vill dricka det förrän det ÄR jul. Jag har en "regel" att inte dricka ens ett glas julmust förrän vi officiellt är inne i December månad.
Ja, håller med om att det snart är lika bra att ha must (med olika namn) för alla tillfällen, alla årstider. Finns ju redan Påskmust, och jag har det för att jag sett både "Sommarmust" och bara "Must"... Men för mig är det just smaken som är så starkt förknippad med jul att det är då jag vill dricka det. Eller i och för sig går även Påskmust bra :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?