Bloggutmaning 365

Nu närmar det nya året sig med stormsteg. 2014 är snart här! Obegripligt, men sant.
Under i princip hela 2013 har min blogg gått på sparlåga, och jag har inte haft så mycket inspiration till roliga blogginlägg. Men nu, och jag vet inte om det bara är känslan inför ett nytt år och ny start eller något annat, men jag känner mig ovanligt taggad inför bloggåret 2014. Det känns som att jag är redo att styra upp min blogg och få fason på uppdateringarna. Hoppas verkligen att det håller i sig.

Som hjälp på traven har jag hoppat på en spännande bloggutmaning; Bloggutmaning 365, skapad av Liie.se (bilden i detta inlägg är det även hon som skapat).
Utmaningen går ut på att det är ett bestämt tema varje vecka, och på varje tema finns 7 frågor. En för varje veckodag. Det jag gillar så mycket med den här utmaningen är att den kommer hjälpa mig att få in rutinen att blogga varje dag, även de dagar inspirationen tryter :-) Dessutom skadar det ju inte direkt att jag blev riktigt inspirerad av frågorna, och jag kan knappt vänta på att få sätta igång.

Så nu kan bloggåret 2014 få starta :-D
Häng med på Bloggutmaning 365 ni också! Ju fler desto roligare :-D
Era fantastiska kommentarer!
1

Snyggt! Jag har länkat dig nu, du är den enda som hunnit med att blogga om det så du får en bildlänk tills det fylls upp med ett par namn, såg så tomt ut annars. Hoppas du inte misstycker :)

Svar: Vad roligt med en hel bildlänk :-D Jag tycker ofta det känns rätt konstigt, men roligt, att se min blogg på någon annans :-D Håller tummarna för att det dyker upp fler deltagare :-) Just bloggutmaningar brukar ju som sagt vara mycket bra för blogginspirationen.
Gott Nytt År!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?