En liten julhälsning från mig till er!
Era fantastiska kommentarer!
1

Hej Erica! Vad roligt att se dej "på riktigt"! Jag avskyr att höra och se mej själv på film så från mej kommer det aldrig att komma en sån här hälsning på min blogg ;-). Gillar din dialekt! :-)
Och vad härligt att ni fick en vit julafton! Vi hade -9 grader imorse men sen blev det runt 0 och kom ner nåt slags blött snöblask från himlen. Men vi har haft en mysig jul ändå, med god mat, fina klappar och nöjda och glada barn :-). Hoppas att din julafton varit toppen!
Kram!

Svar: Vad roligt att du tycker det :-D Det känns så roligt att läsa positiva saker om mina videobloggar, speciellt som jag också HATAR min röst inspelad. Klarar nästan inte av att lyssna på den, då jag tycker att den bara låter så... konstig! Hade varit absolut härligast om alla andra kunde höra min röst som JAG hör den ;-)
Vad roligt att läsa om dialekten förresten :-) Själv tycker jag knappt jag pratar dialektalt alls; men det känns som att man knappt kan veta det förrän någon annan hör en prata ;-)

Ja, vi hade verkligen tur med vädret den här julaftonen :-D Snö på marken och snöande på eftermiddagen. Dock är det plusgrader just nu och det slaskar för fullt ute. Å andra sidan har julafton varit nu, så det stör mig inte riktigt lika mycket ;-)

Hoppas du fick en riktigt fin julafton och får en lika bra fortsatt julhelg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Alltid lika kul att se dig "irl" på film. :)

Svar: Vad roligt att du tycker det :-D Det känns roligt att jag fått sådan positiv respons på mina videobloggar; speciellt som jag verkligen HATAR att höra min röst inspelad. Har alltid tyckt den låter så... konstig.
Men det kanske är det som är den största utmaningen för 2014... Att komma över detta genom att publicera fler vloggar ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Sara
3

God jul i efterskott! Jag måste bara säga: Vad fin du är! Trevligt att du gjorde en video, kanske kan du göra en till nyår också?? Skulle vara kul, tycker jag :)

Började följa din blogg för ca en månad sedan, du tar väldigt fina bilder och du verkar vara en väldigt charmig och trevlig person!

Hoppas att julhelgen blev lyckad!

Kram


Svar: God fortsättning!
Och varmt välkommen till min blogg! Vad roligt att du gillar den :-D

Roligt att min videohälsning blev uppskattad. Ja, kanske blir det en till nyår. Jag kommer i alla fall att lägga upp en vlogg om mina julklappar inom ett par dagar (ska bara lyckas pricka in dagsljuset ;-) Jag verkligen avskyr att höra min röst inspelad, då den låter som... ja, jag vet inte vad! Den låter hemsk! Så av den anledningen blir det förmodligen fler vloggar under 2014, just för att vänja mig vid att höra mig själv inspelad ;-)

Som sagt; riktigt varmt välkommen hit till min blogg och hoppas att du får ett riktigt Gott Nytt År!! :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Så skön dialekt du har! Härligt att ni fick snö på jul, här var det bara is och regn :p

Svar: Vad roligt att du tycker det :-) Jag tycker det är väldigt roligt att andra reagerar på dialekten, då jag själv tycker att jag knappt pratar dialektalt alls... ;-)
Ja, det var verkligen roligt att vi fick snö så pass att den stannade kvar under julafton :-D Tyvärr gick det upp till plusgrader redan på kvällen, och redan på juldagen var det bara en massa slask och isbana på vägarna...

Hoppas du får ett riktigt Gott Nytt År!
P I X E L I E - Erica Pettersson

5

Va roligt att få se dig! Du verkar riktigt trevlig.Ser så glad och snäll ut :)
Kramar från mig.

Svar: Tack! Vad roligt att du tycker det :-D
Jag avskyr att höra min egen röst, men försöker övervinna det lite grann genom att börja lägga upp någon videoblogg någon gång då och då ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?