Grundmallen Nature
När designverktyget ändrades till att bli endast designeditorn (går ju dock fortfarande att komma åt de gamla via Ctrl+Alt :-)) så togs ju flera av originalmallarna bort, bland annat den mall jag alltid använder som grund  -Nature.
Som tur var hade jag kvar den på min testblogg, så jag passade på att spara ner den för att kunna fortsätta använda den.
Det är ju ingen snygg design, men jag tycker den är jättebra att använda som grund till att göra en egen. Kanske är för att det är just den jag lärt mig, men jag tycker den är väldigt enkel att navigera sig i.
 
Tänkte därför att jag skulle lägga ut mallarna här, ifall det finns någon mer som vill ha tillgång till just den här grundmallen.
 
Klicka här för att ladda ner koderna.
 
Och får jag inte göra såhär så får väl ni på blogg.se säga till, så tar jag bort inlägget :-)
Era fantastiska kommentarer!
1

sv; jaaa sant, tycker det är rätt snyggt nu.. känns som man fått en ny telefon.

2

Hej! Hittade dig i blogg.se's forum. Jag bloggar från min mac men kan inte hitta de gamla htmlkoderna och de nya förstår jag mig inte på .. vet du något mer sätt?

Svar: Tyvärr kan jag bara Ctrl/Command+Alt-kommandot för att komma till de gamla mallarna. Det fanns en väg dit från designeditorn tidigare, men jag kan inte hitta den nu, så eventuellt är den borttagen.
Om du går på "Design" vid "kugghjulet", sedan på "Redigera temat" så finns det där en "pil neråt" vid Redigera HTML. Klickar man på pilen kommer det fram "Redigera i fullskärmsläge". Då får man upp ett fönster över hela dataskärmen, vilket är det närmaste jag kan komma.

Lycka till!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Äsch, bry dig inte om vad blogg.se säger Erica! Jag gjorde i princip likadant fast jag modifierade Orange City-temat lite så att det blev vitt och svart och lät folk ladda ner det :)

Svar: Ja, jag tänkte att jag skulle lägga ut grundmallen som den var ifall det finns någon som vill ha just den att utgå från. Som sagt tycker jag att just Nature är så lätt att navigera sig i och därmed en bra mall att lära sig på (men det beror förmodligen mycket på att det är just den jag använde ;-))
Det var smart gjort att göra ett grundtema mer vitt och svart för nedladdning; blir ännu mer som en enkel basicmall att utgå från :-)

Det sista jag skrev var mest för att "gardera" mig, då jag inte vill bryta mot någon lag eller så ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Hilda
4

Åh, tack såå mycket! Blev helt förstörd när jag såg att den var borta, tack såå mycket! :)

Svar: Varsågod :-)
Jag blev så glad när jag upptäckte att jag hade kvar grundmallen på en av mina testbloggar, att jag tänkte att jag skulle dela med mig :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

5

Tack så hemskt mycket, fick lite panik när jag inte kunde hitta den :)

Svar: Varsågod! Ja, jag blev så glad när jag upptäckte att jag hade kvar den, så jag tänkte att jag kan ju dela med mig :-D
Ha en fin helg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

6

Åh tack gode god att jag hittade din blogg med det här inlägget haha! Har inte kunnat byta design sen blogg.se gjorde om designsystemet för att "nature" mallarna inte fanns kvar, och nu hittade jag äntligen det här.. och laddade ner mallarna. Tack för du räddade min blogg haha! xD

Svar: Ja, jag fick lite panik när jag såg att Nature var en av mallarna som plockats bort. Men lika stor lättnad/glädje när jag hittade den i original på en av mina testbloggar :-) Så jag tänkte att jag skulle dela med mig :-)
Vad roligt att det hjälpte någon mer :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?