Gallery Friday: Accessoarer
Ids tyvärr inte ta några nya bilder, då inspirationen tryter lite grann just nu,
därför fick det bli två äldre bilder i mitt bidrag den här fredagen.
Smyckena på bilden är tillverkade av min syster.
 
Hejsan alla glada!
Så var det Fredag igen. Det är helt sanslöst hur snabbt tiden går! Snälla Januari, sakta ner lite grann; då jag slutar på jobbet den 5:e februari...
 
Men idag är det den 18:e januari, och dags för veckans Galleri Fredag. Den här månaden är det Myhran som är värdinna, och idag har hon valt temat ACCESSOARER.
Egentligen kan man inte direkt säga att det är ett tema som passar mig, då jag i princip inte brukar ha på mig några accessoarer.
 
Halsband, armband och ringar är sådant jag mest tycker är ivägen, och det har jag alltid tyckt. De enda handsmycken jag kommer kunna tänka mig att ha på mig är min eventuella framtida förlovningsring samt vigselring. Men än så länge är jag ju varken förlovad eller gift, så tills vidare förblir mina händer tomma.
 
Runt ena handleden, däremot, sitter en accessoar som jag verkligen inte klarar mig utan  -nämligen min klocka! Det är en billig klocka från Ur och Penn, men huvudsaken är ju att den visar tiden. Min visar faktiskt även datum ;-) Mitt första armbandsur fick jag i födelsedagspresent när jag fyllde 7 år, och sedan dess tror jag att jag varit utan klocka sammanlagt typ en eller två veckor...
Känner mig naken utan klockan och, tyvärr, blir jag extra stressad när jag inte har den till hands. Har ännu inte fått in rutinen att kolla klockan i mobilen...
 
De senaste åren har jag även börjat tycka att det kan vara riktigt roligt att använda örhängen. Gjorde hål i öronen när jag var 22 år. 18-årsgräns hade vi i vår familj, men jag väntade så länge som till 22 år. En otroligt löjlig rädsla för "att det skulle göra för ont" fick mig att vänta så pass länge  ;-P 
Men trots att jag faktiskt tycker det är rätt roligt att använda örhängen så är jag fruktanvärt dålig på att komma ihåg att använda dem!
 
Några accessoarer i håret brukar det inte heller bli för min del. Oftast blir det en väldigt snabb lösning med en enkel men dock praktisk hästsvans. Tyvärr tycker jag den blir rätt tråkig i längden, men jag är dålig på hur man fixar med håret.
 
Min favoritaccessoar däremot, är KAMERAN!
Är ju egentligen ingen accessoar, men då den praktiskt taget är fastlimmad i mina nävar så har den blivit lite av en accessoar för mig. Eller i alla fall en förlängning av mina armar... ;-)
Era fantastiska kommentarer!
1

Men snygga bilder blir det iaf när du är i farten.
OCH fina smycken gör din syster.
Ja, kameran din är nog en sann accessoar.
:-)
Ha en finfin helg!!

Svar: Tack :-D Vad glad jag blir för bildberömmet :-D
Ja, hon gör riktigt fina, och avancerade, smycken! Länkade till hennes sida, där hon brukar lägga upp sådana smycken hon tillverkat.

Och ja; kameran är verkligen en accessoar för min del. Den har som sagt blivit en förlängning av mina armar ;-)
Hoppas du får en toppenhelg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Sofia N
2

den första gång jag skriver till dig man jag brukar läste din blogga.Den är så fina bilder som du tog. jag gillar stark färger.jag saknar dig där när vi jobba där under tid du var sjuk.synd att vi hann ej säger hej då typ men hoppas vi träffas under nån gång.men jag kunde följd din blogga bara tummarar upp :-D

Svar: Hej! Tack för din kommentar och VÄLKOMMEN till min blogg :-D
Jag tycker också det var otroligt tråkigt att jag blev sjuk just under era sista dagar på jobbet! Men det har varit så roligt under den tiden ni jobbat där! Det var jätteroligt att träffa er! Och fräscha upp lite av mina kunskaper i Teckenspråk, i alla fall vissa tecken :-D Jag hoppas också att vi träffas någon mer gång! Men Piteå är ju ganska litet, så chansen finns ju :-)

Lycka till i framtiden, och ha det jättebra! :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Vilka fina bilder och smycken! Jag tror att jag var år när jag fick ta hål i öronen. Sedan när jag var 18 slutade jag att använda örhängen och har inte haft sedan dess. Mina barn har, tack och lov, inte frågat efter hål i öronen. Jag ser gärna att de väntar. Klocka har jag haft så gott som dagligen från jag var 10 till 40. Jag har en fin klocka, men jag använder den inte längre. Jag saknar den ibland men det är ganska så skönt utan med.

Svar: Tack :-D Ja, hon gör riktigt fina smycken!
Ja, 18-årsgräns hade vi, när vi som sagt har allergi i släkten. Men som sagt så blev det inte av förrän jag var 22 ;-)

Ja, klocka blir man ganska snabbt beroende av att ha på sig, om man väl börjar. Men jag kan förstå att det är ganska skönt ändå när/om man vänjer av sig med det. Själv känns det fortfarande väldigt konstigt, naket, om jag skulle vara utan klocka.

Hoppas du får en toppenhelg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Superfina foton! Ni är kreativa både du och din syster! Klockan hade jag svårt att vänja mig av med, men kan inte ha den pga överkänslighet, men det är något jag verkligen saknar. Kameran är ju den perfekta accessoaren för dig så fina foton som du tar!=)

Svar: Tack för berömmet :-D Ja, klockan är en viktig accessoar för mig, och känner mig nästan "naken" utan den.
Ja, kameran är verkligen en bra accessoar :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?