Prime time eller nästan prime time...
 
Jag vet att jag tjatar om detta, och jag ber om ursäkt.
Men det känns som om jag behöver få göra någon marknadsundersökning då och då; fråga er som hunnit med att köpa Synastid tidigare...
 
Jag har sparat poäng i Synas-systemet sedan i februari (ungefär, minns inte exakt när de började) och från och med imorgon kommer jag att ha skrapat ihop 10 000 poäng (har alltså samlat poäng i ett halvår, men inte kommit mig upp i "prime time-visning" ännu. Men det pratar vi inte om nu).
 
Min fråga till er är; finns det någon av mina läsare som har erfarenheter av tiderna mellan 17:00 och 18:00.
Och/eller...
tiderna mellan 18:00 och 19:00?
Det känns nästan som om de inte ska vara sådär jättebra nu under sommaren, då alla människor kanske fortfarande är utomhus vid den tiden... Men jag vet inte; det är därför som jag frågar er (om det som sagt finns någon med erfarenhet av dessa tider).
 
För det känns samtidigt lite grann som om att när jag nu väl skrapat ihop så pass mycket poäng är det lika bra att bita ihop några månader till och istället få ihop till en prime time (vid 20-snåret, alltså 12500 poäng)...
 
Att jag frågar beror även lite på att jag känner att jag inte riktigt vill "slösa" bort alla mina poäng. Att jag t.ex. väljer en Synas vid fem-tiden, och så genererar den i att besökarantalet går upp till kanske 50-60 unika den dagen (har runt 20-25 en vanlig dag). Jag VET att man inte ska hänga upp sig på statistiken, men just för att jag fått dras med den fula reklambannern högst upp på bloggen i ett halvår för att komma upp i den här poängsumman gör att det skulle kännas som att slösa bort poängen. Då jag efter det måste börja om på noll...
 
Så om det finns någon där ute med erfarenhet av dessa tider så skulle jag bli jätteglad för svar :-D
 
Era fantastiska kommentarer!
1

15.20 hade jag en gång och fick runt 300-350 besök, brukar vanligtvis ha runt 100-150, men det var vinter (eller kanske tidig vår?..) så folk var liksom inomhus. Nu är nog de flesta ute på för- och eftermiddagen. Om jag var du skulle jag satsa på en kvällstid :)

Svar: Tack för ditt svar! Jag uppskattar verkligen svar från er som har erfarenhet av Synastider :-D Ja, jag misstänker att de flesta tider mest är mer eller mindre dåliga såhär under sommaren. Misstänker också att mellan 16 och 18 är förmodligen de flesta fortfarande utomhus och har inte särskilt många tankar på bloggvärlden (som det ska vara).
Tror nog också att en Primetime-tid kan vara absolut bäst. Och kanske speciellt under vardagar, då t.ex. fredags -och lördagskvällar är folk också ute på diverse aktiviteter.

Som sagt; TACK för ditt svar! Det är väldigt uppskattat :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?