Storhandling och dagen-innan-födelsedagssnack
 
Hej hej!
Kikar in här en sväng. Som jag skrev tidigare blev det lite sporadisk (näst intill obefintlig) bloggning den här veckan.
Det är synd att jag just den här veckan haft en del inomhusjobb (bl.a. städning) för det har verkligen varit en UNDERBAR sommarvecka, vädermässigt! Soligt (med något kort undantag) och varmt! Igårkväll var det runt 20 grader vid typ halv tio på kvällen. Och imorse visade termometern 29 grader :-D 
Nu ligger min lägenhet som sagt på solsidan på morgonen, men ändå. Det var i alla fall 20 grader igårkväll på min termometer, och på kvällen är det skugga här.
 
Har i alla fall ganska nyligen kommit hem efter en storhandling på Kvantum. Så nu är man några hundra fattigare, men en massa mat rikare. Är alltid lika roligt när kylen är fylld igen :-)
Så nu är det bara att sätta igång med bakningen inför morgondagen. Och ja, jag säger ända tills idag att jag är 28år! Vill helst dra ut på det lääänge... ;-P  Från och med imorgon är det bara ett år kvar till 30...
 
Däremot tänkte jag i alla fall knåpa ihop ett inlägg att publicera imorgon. Kommer förmodligen inte att hinna fixa det då, så det får i så fall bli idag; men publiceras imorgon.
Eventuellt blir det en liten överraskning här också... Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, så jag lovar ingenting, men eventuellt. (Ursäkta cliffhangern).
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?