Nattläsning

Nu har jag inte haft en läsperiod på vad... över ett år. Och så fastnar jag i en bok precis när jag egentligen borde sova...
Men jag hoppas så att jag är på väg in i en ny bokperiod, då jag älskar att läsa!

Era fantastiska kommentarer!
1

Jag har alltid en bok på gång! För mej är böcker lika viktiga som min kamera :-). Har alltid varit en bokmal.

Svar: Ja, visst är det ROLIGT att läsa! Det jag alltid gillat bäst med böcker är att man verkligen kan "fly in i en annan värld" för en stund. När man läser finns bara jag och den värld som finns innanför bokomslaget!
Jag har alltid avundats de personer som alltid har en "läsperiod", som du skriver; alltid har en bok på gång.

Jag har som sagt "läsperioder". När jag kommer in i en sådan kan jag läsa flera böcker efter varandra, men är jag inte i en sådan period så lyckas jag knappt komma in i en bok, tyvärr. Jag lärde mig läsa när jag var 5 år och jag befann mig djupt inne i den s.k. bokslukaråldern i 9-12 årsåldern. Jag tror det var först när jag gick ut skolan som dessa "läsperioder" började, men jag har som sagt alltid älskat att läsa.

Det som var lite roligt ändå är att när jag var liten och inte gillade slutet på en bok så brukade jag alltid skriva ett eget slut/en egen fortsättning, så att det slutade som jag ville ;-) Jag var väldigt mycket ett "inomhusbarn" och tyckte mest om att skriva, läsa och rita...
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Jag älskar böcker. Men jag är som du, det går i perioder. Just nu läser jag mer tidningar än böcker. Men jag längtar efter en god bok, det är det bästa som finns.
Ha en fin dag

Svar: Ja, visst är det underbart med böcker! Det jag tycker är det allra bästa är just det att man verkligen får totalt sjunka in i en annan värld för en stund! En liten stund då man inte behöver tänka på något annat runt omkring sig :-)
Ha en fin torsdag!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Jag lärde mej läsa när jag var 4 år och ända sen dess har jag älskat böcker. Med jobb, hem och tre barn finns det ju självklart inte så jättemycket tid över till läsning (foto och dator tar ju dessutom också lite tid ;-) ) men jag har som sagt alltid en bok på gång och jag läser främst på kvällarna innan jag ska sova. Det brukar bli ungefär en bok i veckan för mej, fler under långledigheter.
Vår 13-åring är också en stor bokslukare, och 11-åringen har börjat läsa mer det senaste året. 6-åringen har nyss lärt sej läsa men läser inte böcker än, utan alla möjliga andra kortare texter.

Jag var som du - ett inomhusbarn som gillade att läsa, skriva, pyssla. Är nog fortfarande sån ;-).
Haha, kul att hitta på ett eget slut om man inte gillar slutet som är :-D.

Svar: Ja, jag kan förstå att det inte blir så mycket tid över till läsning när man har familj. Jag har inga barn än, så jag har lite mer tid, även om det ändå känns som om tiden inte riktigt räcker till till allt ;-)
Ja, skrev egna slut gjorde jag :-) Ett bra sätt att få böckerna att sluta som man ville ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?