Testar någonting nytt...
Det här är bara ett litet infoinlägg, därav ingen bild. Det är mest för att meddela en ganska markant ändring jag precis gjort här i bloggen.
Ni kanske redan hunnit lägga märke till det, men jag har tagit bort åtkomsten till inläggssidorna; av den anledningen att jag tänkte prova på att köra utan kommentatorsfunktionen. Jag har istället lagt till en typ av "Gästbok", så att det trots allt går att kontakta mig på något sätt.
I och med det så kommer man till inläggssidorna om man följer min blogg på bloglovin´. Men det kan jag inte ta bort, eftersom kommenteringsformuläret måste finnas med i koderna för att jag ska kunna ha Gästboken.
 
Annars har jag plockat bort länkningen i inläggsrubrikerna samt kommenteringslänken vid varje inlägg.
Det kommer inte att bli så stor skillnad egentligen, då det är väldigt sällan kommentarerna gått över 10st./vecka (brukar vara ca.2-4 per vecka), men jag tänkte ändå att jag meddelar denna förändring, så att ni inte tror det blivit något fel.
 
Jag har sparat koderna, så de kommer vara lätta att plocka tillbaka ifall det här visar sig vara mycket störande. Men just nu så provar jag såhär :-)
 
UPDATE: Det blev inte ett särskilt långt test, då jag trots allt inte trivdes med att inte ha någon kommentatorsfunktion. Även om det inte brukar komma in så mycket kommentarer så saknade jag ändå de som ändå brukar komma. Därför lade jag till kommenteringen igen, och plockade bort "Gästboken".
Bara så ni vet :-)
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?