Påskhelgen 2014
Hejsan allihopa!
Först vill jag bara säga att jag verkligen älskar er läsare! Statistiken har knappt gått ner, trots att jag varit världens mest usla bloggare den senaste tiden :-D
Jag vet egentligen inte varför det blivit så; har ingen bra förklaring. Jag kan ha suttit vid datorn, men ändå inte kommit mig för att logga in och fixa med bloggen. Varken skriva inlägg, fixa med design eller svara på kommentarer. Angående det sista ber jag om ursäkt, då jag alltid brukar vara noga med att svara på de kommentarer som kommer in här på min blogg.
 
Jag har haft så lite drivkraft de senaste dagarna att jag nästan blir lite rädd för mig själv. Det har varit toppenväder länge nu. Verkligen underbart vårväder; men jag har inte ens kommit mig för att gå ut på en ordentlig fotorunda.
Vet inte vad det är med mig, men förhoppningsvis är det bara tillfälligt. Känner i alla fall på mig att det är tillfälligt :-)
 
Dessutom har jag nu blivit inskriven igen i Jobb -och utvecklingsgarantin på AF, och rädslan för Fas 3 kanske ger mig den där extra drivkraften jag känner att jag behöver just nu ;-)
Vi närmar oss i alla fall sommarhalvåret, och jag känner mig ALLTID mer positiv då. TACK till ljuset! :-D
 
Annars då?
Tja, det har inte hänt särskilt mycket tyvärr. Ingenting värt att ta upp i bloggen.
I lördags (Påskafton) var vi och åt påskmiddag hos mormor och morfar. Och jag älskar verkligen påskmiddagarna vi ätit de senaste åren!
En del av maten kan ni se på bilden längst ner i detta inlägg. Jag vet att det ser lite geggigt ut, men jag kan lova att det verkligen är kriminellt gott!
 
Uppehåll från godisförbudet hade jag också i helgen, om ni undrar över påskäggsbilderna. Passade på att smaka Marabou Oreo ;-)
Från början (vid nyår) funderade jag ju på att inte ta uppehåll under påsk, men det blev så ändå.
DOCK bestämde jag mig i god tid för detta uppehåll. Det var inget jag beslutade mig för typ i torsdags. Men från och med imorgon är det hårda bud som gäller igen. Inget godis.
 
Har ni haft en bra påskhelg?
Snart kommer det även upp lite utomhuspåskbilder som jag fotat här i stan.
 
Era fantastiska kommentarer!
1

ÅÅåh innehållet i påskägget, mums!!

Svar: Ja, det var riktigt gott! Hann dock inte äta upp allt, då jag bara hade "godistillåtelse" (mina egna regler) under själva påskhelgen ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?