Godisfria 2014 –Check!
Hm... det blev visst inte särskilt många inlägg i den här kategorin.
Men å andra sidan finns det väl egentligen inte sådär hemskt mycket att skriva om angående detta ämne. Typ mest "det går bra" eller "just nu längtar jag mest efter det och det".
 
Idag har det alltså gått ett helt år sedan jag startade mitt godisförbud. Med undantag av två (planerade) dagar under påsken så har jag varit utan godis i ett (1) år.
Det har varit lite upp och ner, måste jag erkänna. Speciellt som det numera kommer så mycket nyheter hela tiden, och jag är nyfikenheten själv. Men det gick, även om det till viss del gick på ren och skär envishet :-)
 
Har inte bestämt om jag fortsätter nästa år (2015) också, utan jag får se hur det känns.
I så fall skulle det antagligen inte bli lika strikt som detta år, utan jag skulle kunna äta lite godis till typ påsk, speciella tillfällen, biobesök o.s.v. Eller så att jag riktigt strikt inför Lördagsgodis igen :-)
Första veckan av 2015 kommer jag förmodligen att tillåta godisätande, men som sagt: jag avvaktar lite med beslutet.
Just nu tillåter jag mig att vara stolt över min "prestation" :-)
 
Underbara Lindt-choklad jag fick i julklapp.
De ligger här i i lägenheten och väntar på första januari ;-)
Era fantastiska kommentarer!
1

Jag ska ha mitt godis förbud 2015! Ibland är det bara skönt att vara ifrån det söta, då blir det extra gott nästa gång man äter det ;)

Svar: Härligt! Lycka till :-D
Ja, ibland är det verkligen härligt att göra en paus från godis/sötsaker. Jag brukar köra godisfria år lite då och då. Sist var 2012, och så nu 2014. Och det känns riktigt lockande att fortsätta även under 2015. Dock inte lika strikt som jag haft i år :-)

Hoppas du får ett riktigt Gott Nytt År!!!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

WOW! Så duktig du har varit. Jag skulle aldrig klara av att vara helt utan, åh nej :P Är ett godismonster upp i öronen så det skulle aldrig gå. Minns att jag har provat att vara utan ett år då jag var liten, men man smög med någon karra hit och dit, mest för att min mamma inte skulle märka då jag skulle få en belöning när jag klarat utmaningen.. men hon kom på mig ändå, haha :D

Svar: Tack :-D Ja, det går lite upp och ner under sådana här godisfria år. Oftast går det ganska bra, men godissuget blir oftast lite större t.ex. när det kommer nyheter (jag är alltid så nyfiken när det kommer något nytt) ;-)
Ja, för ett barn kan nog ett sådant år vara extra långt :-) Jag hade aldrig något sådant, utan jag började med mina godisfria år som vuxen.

Hoppas du hade ett riktigt fint nyår, och att du får en mycket fin start på 2015!!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Shit, vad duktigt! Jag skulle inte klara av att vara utan godis i ett helt år, det är jag alldeles för mycket godisråtta för... :-) Men jag tokäter inte godis heller, utan håller mej till lördagsgodis, precis som barnen :-).

Svar: Tack! :-D Jag är också en godisråtta ;-) Så det har funnits stunder då jag varit nära att bryta löftet. Dock har envisheten vunnit (och vetskapen att jag klarat det tidigare har nog varit bidragande också :-))
Lördagsgodis är en fin grej :-) Man måste få unna sig godsaker då och då, och en dag i veckan är absolut ingenting att anmärka på :-) Visst vore livet ganska trist utan lite onyttigheter och sådant :-)

Hoppas Nyårsdagen var mysig :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?