1/365 - 2013/2014

Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?
Först vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR till er alla igen! Hoppas ni hade en trevlig dag/kväll igår, oavsett om ni befann er på någon nyårsfest, hade en lugn kväll hemma eller firade in det nya året på något annat sätt.

Och idag är det alltså första dagen på det nya året; 2014. Det jag känner på just Nyårsdagen är att allting känns så "fräscht" på något sätt. Okej, inte juldekorationerna... ;-) Men på något sätt känns det som om det nya året har ALLA möjligheter. Det känns på något sätt som om vad som helst kan hända, och det är alltid bra känslor.
Hur året sedan blir är en annan sak, men jag kan inte hindra mig själv från dessa känslor den 31:a december samt 1:a januari...

Idag är det även första dagen på Liies Bloggutmaning365, och första veckans tema är passande 2013/2014.
Mitt deltagande i just bloggutmaningar brukar vara minst sagt svajande. Går alltid ut starkt och med en motivation att klara av det, och så rinner det ändå ut i sanden efter ett tag, efter att först blivit väldigt glest med deltagandet. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna ro detta iland. Att jag sitter här om precis ett år och skriver mitt bidrag till sista frågan i sista ämnet.
Jag tror verkligen på den här utmaningen. Den känns både (mycket) välarbetad samt att det känns roligt med en lite annorlunda lista. Det är inte bara ett renodlat fototema (inget fel med dem, men ni förstår nog hur jag menar) utan det här temat har liksom en "mening" på ett annat sätt.

Det finns vissa av temana/frågorna jag ser fram emot lite extra att båda skriva om och läsa, men så är det ju oftast med alla bloggutmaningar :-) Det känns även extra roligt att även jag fått bidra med några frågor till utmaningen :-D

Kort och gott känner jag mig riktigt taggad inför den här utmaningen!
Era fantastiska kommentarer!
1

Hej!
Ja, visst är det lätt att vara peppad i början såhär och så rinner det lätt ut...
...men, återstår att se hur det går för oss i utmaningen!
Läste några av dina andra inlägg med.
Och det där med media-fri dag är nog inte fel.
Själv har jag valt att gå från smartphone till "dumphone" ;) Alltså, jag kommer inte kunna surfa i tid och otid!
Tänker att jag kommer få mer tid över till annat såhär. Är värt ett försök! Trivs jag sedan inte med att inte när som helst kunna kolla mail och googla så går det ju alltid att skaffa sig en smartphone igen!
God fortsättning och lycka till med utmaningen!

Svar: Ja, för mig brukar det vara ganska typiskt just det där att utmaningar "rinner ut i sanden". Men hoppas som sagt att jag ska klara det den här gången. Jag gillar just den här utmaningen starkt!
Är även med i 365foton2014, så jag får in foto också :-)

Ja, mediafri dag tror jag skulle vara rätt nyttigt för oss i dagens samhälle (dock förstår jag ju alla som måste använda t.ex. datorer i arbetet). Men t.ex. smartphones, som du skriver om. Det är ju trots allt enbart en sådan sak som det inte var länge sedan vi klarade oss fint utan. Dessutom tycker jag att det sociala livet verkar bli lidande i och med dessa apparater... Har någon gång "lite i smyg" observerat hur det ser ut på arbetsplatser, i fikarum och så... då det kan sitta typ 10 personer vid ett bord/i samma rum, och alla glor ner i varsin smartphone, utan att prata med varandra i verkligheten... Kan tycka det är rätt skrämmande.

Lycka till med utmaningen du också! Och hoppas du får en riktigt fin start på 2014!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Lycka till i utmaningen! :)
Jag ska också göra mitt bästa för att fullfölja hela utmaningen - men jag tror faktiskt att jag fixar det :)

Gott nytt år också för den delen :)

Svar: Tack! Och Detsamma! :-D
Ja, det skulle vara så roligt att lyckas fullfölja den, men jag känner mig ovanligt inspirerad. Jag tycker det är så roligt med en sådan lite "annorlunda" utmaning, så det ska bli riktigt spännande!

Hoppas du får en fin start på nya året!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Det kommer bli så spännande att se hur många som klarar hela utmaningen, och jag har en känsla av att du kommer vara en av dem :) Lycka till!

Svar: Ja, det ska verkligen bli spännande! Kan tänka att det är speciellt för dig, som är den som hittat på/skapat utmaningen :-D
Vad kul att du tror att jag kommer klara hela utmaningen :-D Jag ska verkligen göra mitt bästa, då jag känner mig riktigt inspirerad av dina frågor :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Jag är också med i denna bloggutmaning nu, på mitt sätt; en gång i veckan. Ha en fin dag!

Svar: Vad roligt att du också är med :-D Det kan säkert bli bra med en gång i veckan också :-) Det är ju meningen att det ska vara roligt med utmaningen, och som inspiration när bloggtorkan råder ;-)
Lycka till!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?