Går inte kommentera
Jag upptäckte precis att det verkar som om min blogg inte går att kommentera på för tillfället. Höll på att fixa lite med en av mina testbloggar och skulle där lägga in några testkommentarer för att kunna se hur det ser ut på inläggssidan när jag kodar, och när jag klickade på Skicka så kom jag till en sida som säger att "bloggen är modererad och kommentaren kommer synas när den är godkänd". Men sedan dyker inte kommentaren/erna upp på Översikten...
 
I alla fall, av den anledningen testade jag att skicka iväg en testkommentar även här på min vanliga blogg. Och samma sak hände. Sidan för att "bloggen är modererad" kom upp trots att jag inte har ställt in bloggen så. Och själva kommentaren kom inte upp på översikten.
Jag håller tummarna för att det snart löser sig.
 
Det här inlägget skriver jag absolut inte för att klaga, utan bara för att meddela hur det ligger till om ni vill kommentera min blogg, men stöter på samma problem.
Jag har alltså INTE inställt på bloggen att jag måste godkänna kommentarerna innan de syns! Jag har aldrig haft det så och kommer mest troligt aldrig att ha det så. Nu vet man ju aldrig vad som händer i framtiden, men som det känns just nu i alla fall.
 
 
UPDATE: Nu verkar det i alla fall gå att kommentera (igen?) på min blogg, då jag fått två kommentarer på två olika inlägg. Dock verkar jag inte kunna kommentera mina egna bloggar. Och jag har ingen aning om vad det kan vara för fel, då jag testat med att kommentera både som inloggad på mitt konto och som utloggad.
Och är jag utloggad; hur "vet" då bloggen att just jag är "ägaren"? Då det som sagt verkar fungera för andra, men inte för mig...
Åh, hoppas detta löser sig snart!
Era fantastiska kommentarer!
1

Vi får se om denna kommentar kommer fram: Det verkar ha vart problem med blogg.se under ett tag känns det som, under typ en vecka har jag fått "något gick fel" på typ allt som har med blogg.se att göra :( Såå irriterande!

Svar: Nu verkar det som om kommentarer kommer fram igen. Skönt :-) Hoppas bara det håller i sig!
Ja, det har varit en del krångel med blogg.se under en period, och jag hoppas att det inte är något som kommer att gälla för 2014...

Jag försöker att se saker positivt och uppmärksamma även de positiva sakerna som görs på den här bloggportalen; men jag tror nog ändå det lutar åt att byta till Wordpress den dagen jag känner mig säker på kodningen "utanför blogg.se" samt har råd att skaffa egen domän för att "flyga helt fritt" så att säga :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Det har varit lite småstruligt nu i början av året känns det som på blogg.se Hoppas att allt flyter på smidigt snart!

Svar: Ja, det verkar ha varit lite småstruligt här på bloggportalen såhär i början av året. Och jag håller med; hoppas det löser sig snart och att 2014 inte blir ett bloggår av blogg.se-strul! I så fall skulle det kännas mycket lockande att byta portal...
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Förresten har du också dt så att den 1 dec och den1 jan är besöksstatistiken på noll?

Svar: Ja, min statistik fungerade inte heller de dagarna. Tror det var så på alla blogg.se-bloggar. Men det känns alltid "skönt" (eller vad man ska säga) att höra fler som upplevt samma problem, så man vet att det är något centralt fel på blogg.se och inte något fel på ens egen dator :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?