Jag vill flyga!
 
Igår gick jag igenom naturbilderna från Belgien till en framtida gratisdesign. I och med att jag gick igenom bilderna från den resan så snubblade jag ju också över bilderna från själva flygresan.
Och som mitt resesug grep tag i mig! Jag vill ut och resa NU!
Det lustiga är att just den här gången är det endast själva flygresan jag längtar efter (självklart en hel resa också, men det suget finns där underliggande hela tiden).
Känner att jag skulle kunna åka iväg någonstans nu på en gång, även om det bara innebar själva flygresan dit och hem. Jag ÄLSKAR verkligen att flyga! Finns inget bättre sätt att förflytta sig.
 
Visst, självklart förstår jag att det blir långtråkigt när man ska långt bort och själva resan tar hur många timmar som helst. Men jag kan inte hjälpa det... Jag ÄLSKAR att flyga, och skulle gladeligen hoppa på ett plan till andra sidan jordklotet IDAG om jag kunde. No problems.
 
Så synd att det ska vara så hiskeligt dyrt bara!
Plus att det blir kostnad för flera flygresor om man ska utomlands...
Visst, det går utlandsflighter från Kallax också; men inte till de ställen dit jag vill.
Man får vackert punga ut med en biljett först ner till Stockholm/Arlanda, för att sedan ta sig därifrån dit man vill. Går ju dessutom inte på ungdomsbiljett längre (upp till 26 eller 27 år är det väl).
Where is "Triss -plötsligt händer det" when you need it? ;-)
 
Nåja, that´s the klagosång of the day ;-P
Era fantastiska kommentarer!
1

Jag älskar också att flyga. För mig är det nu ett år sen sist. Känns konstigt, för mellan typ 2009-2012 flög jag flera ggr/år.

Svar: Ja, visst är det roligt! Tycker det är så synd att det är ett sådant dyrt färdmedel...
Vad roligt att du hade möjlighet att flyga så pass ofta! Lyckost dig :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Ja, det var mycket kul. SAS har fått mycket pengar av oss (vågar inte ens räkna på hur mkt). :) Jag kom t.o.m upp i Eurobonus Silver eftersom jag flög så ofta.

Jag älskar att sitta där i flyget och lyssna på P3 Dokumentär och bara njuta av utsikten. Särskilt om det är molnfritt. Men det är också fint ovanpå molnen.

Svar: Oj! Ja, det låter som att det verkligen blev många flygningar för dig :-D
Var det bara inrikes? Eller utomlands också?

Ja, det är verkligen en speciell känsla att sitta där uppe och njuta av utsikten; med eller utan moln :-)

Dock tror jag nog ändå att jag tycker ALLRA bäst om själva starten. När planet kommer ut på startbanan, ställer sig i rätt riktning och sedan accelererar upp i världens hastighet! Av någon anledning älskar jag den känslan, samt känslan när man känner hur hjulen lyfter från marken. Det är egentligen rätt mystiskt att jag tycker om det, då jag är OTROLIGT feg vad gäller höga hastigheter på marken (typ bilar, båtar o.s.v). Men när jag som sagt sitter i ett flygplan känner jag mig bara exalterad över det :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Det var bara inrikes. Flög till 99% mellan Luleå -> Ronneby eftersom jag har min familj och släkt där. Men nu har vi sagt att vi inte ska åka ner nåt mer förrän de där nere börjar komma upp till oss. Vi har ju lagt ett antal 1000-lappar på att komma ner.

Svar: Ja, när man har familj/släkt långt bort brukar det bli många flygresor :-)
Och det låter absolut rimligt att man "turas om" vem som åker till de andra. Det blir ju trots allt väldigt höga kostnader för vuxna att flyga, även om det "bara" är inrikes.
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Och ja, starten är allra bäst. :) Landningarna är det värre med. Minns särskilt en gång när jag flög och planet höll alldeles för hög fart in på landningsbanan. Flera andra i planet tyckte också det. Det var otäckt.

Svar: Ja, visst är starten bäst! :-D Och jag håller med om landningarna. Dock tycker jag "det värsta" med just landning är tanken på "att flygresan är slut" ;-) Men jag kan absolut referera även till det där med känslan av för hög fart när man går in för landning... Samt att det ibland känns som om de ska råka landa innan landingsbanan börjar (även om jag vet rent logiskt att så inte är fallet) ;-P
Men starten... oh yes!
P I X E L I E - Erica Pettersson

5

Skulle önska att jag kände som du. Tycker inte det är kul att flyga. Mest bara stressigt och jobbigt.
OCH obekvämt.
Flyger ju alltid långa sträckor och det är jag så less på. Det värsta med resorna hem och hit är flyget.
Dyrt är det, ja.
Men, ja att ta båten är ju inget alternativ direkt.
Flyger mest med SAS numera. Brukade flyga mkt med Icelandair och British Airways.
Flyger jag inom USA blir det nästan alltid med United.
Men, nej, jag tycker inte om att flyga. OCH allra minst gillar jag start och landning. Speciellt landning eftersom den är så seeeeeeg oftast, åtminstone om an flugit långt på mkt hög höjd…
Ja, du får ta dirt pick och pack och komma hit på en långresa med flyg :-)

Svar: Ja, jag önskar att jag kunde dela med mig lite till er som inte gillar att flyga, men som har långresor att göra :-)
Landning håller jag med om. Dem gillar inte jag heller; mest för att flygresan är slut då ;-) Men start däremot! Jag ÄLSKAR verkligen flygplansstarter. Egentligen är det rätt konstigt, då jag är världens fegis när det gäller höga hastigheter här nere på marken. Men när jag sitter i ett flygplan som intar rätt position och sedan börjar accelerera upp... Jag älskar det!

De gånger jag har flugit har jag alltid åkt med SAS, så jag har tyvärr inte erfarenheter från något annat bolag.

Ja, det är roligt att mitt drömresmål är just USA, då det blir en långflygning att ta mig dit :-) Jag skulle även kunna tänka mig att åka till typ Australien och Nya Zeeland bara för att själva flygresan blir lång... ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?