Dessa två veckor har verkligen varit awesome!
Efter en obefintlig sommar så kom äntligen sommarvärmen. Sent; men det är som man säger: bättre sent än aldrig. Den här veckan har det varit soligt varenda dag och temperaturer på runt 25 grader. Helt ljuvligt! Vi samlar på oss lite solenergi inför det stundande vinterhalvåret.
 
Dessutom har det här varit en rätt speciell vecka...
Det känns som om veckan haft tre fredagar! Bokstavligt. Eftersom personalen haft planeringsdagar på förskolan så skulle det inte vara några barn där torsdag och fredag, vilket betyder att vi i köket naturligtvis inte skulle haft någonting att göra. Därför blev det så att jag fick långhelg istället; ledigt både torsdag och fredag.
Det betyder att jag hade fredagskänsla i onsdags, i och med att det blev sista arbetsdagen.
Plus att jag hade fredagskänsla igår, torsdag.
Och så idag; den riktiga fredagen.
Tre fredagar.
Inte dumt alls må jag säga :-D
Jag har varit ledig "en hel helg" redan, och ändå är det en hel helg kvar. Passar på att njuta, och jag tycker faktiskt jag förtjänar två extra lediga dagar då jag trots allt inte haft någon semester i år, utan jobbat hela sommaren.
 
 
 
Bjuder på en bild av världens sötaste systerson, då jag tyvärr inte har särskilt mycket nya bilder.
Dock följer kameran med senare idag, så förhoppningsvis kommer jag fylla på min bildbank.
Hittade dessa gamla bilder från sommaren 2011. Åh, vad jag saknar detta lilla Lyckopiller!
♥ Lucky ♥
 
 
Torsdag, eller nyfredag, skriver vi alltså idag. Veckan snart slut.
Och som inledning på helgen (typ) har min blogg fått en rejäl makeover med en splitterny design. Tänkte prova på att ha en sådan enkel "ingen-design-blogg" ett tag och se hur det känns, då jag trots allt varit nyfiken på det ett tag. Jag har ju näst intill alltid haft väldigt avancerade designer, men nu tänkte jag som sagt testa att "ta bort" själva designen ur ekvationen för att istället fokusera på bilderna.
Därför har även bildstorleken här i bloggen fått sig ett lyft; från 800 till 900 pixlar.
 
Dock måste jag då säga att det verkligen är en hel del kodande fram och tillbaka för att vara en "icke-design" ;-P
Har en annan också som jag fixat med parallellt med denna, ifall jag inte skulle trivas (den ser ut ungefär som mina designer brukar).
 
Så nu... ny bloggtermin, ny bloggdesign och förnyad blogginspiration.
Nu kör vi! (hoppas jag) :-D
 
Like if you Like ;-D
Hej hej!
Finns det någon som fortfarande tittar in här, trots att det går evigheter mellan mina uppdateringar? Jag klandrar er verkligen inte om ni tröttnat; jag håller själv på att tröttna på att vara en så usel bloggare.
DOCK är intresset för att blogga fortfarande lika stort, så jag kommer mest troligt tillbaka snart (förhoppningsvis alldeles snart).
 
Jag känner mig även lite deprimerad över att jag fotat så extremt lite under denna sommar. Och då menar jag verkligen extremt lite. Tror jag har bilder från sammanlagt typ tre dagar under juli...
Men å andra sidan kan man ju inte säga att det varit överdrivet inspirationsaktigt att åka ut med kameran i sommar... Sämsta sommaren ever! I klass med sommaren 2012 (tror jag det var).
Det har varit mulet varenda dag, och har det varit blå himmel framme så har det antingen klarnat upp en stund på eftermiddagen/kvällen eller så har det varit klart väder på morgonen. Men moln har det varit varje dag.
Och någon enstaka dag har temperaturen gått upp över 20 grader, men allra mest har det legat mellan 14 och 18 grader. Medeltemperaturen måste ha legat på typ 15-16 grader eller liknande...
Jag visste att det skulle vara svårt att toppa förra årets sommar (omöjligt nästan), men årets "sommar" är INTE vad jag kallar sommar...!
 
Men för att försöka se det från den positiva sidan så kan jag väl säga att det inte direkt gjort så mycket att jobba hela sommaren (jag hade ju ingen semester i år, då jag började min praktikplats i maj) ;-)
På ett sätt har det nästan känts skönt att jobba, då jag på ett sätt tror att jag skulle haft lite mer stress över den dåliga sommaren om jag varit ledig.
 
MEN jag hoppas så innerligt att vi får en riktigt bra höst i alla fall.
Därför att om hösten också blir dålig så har jag ingen aning om hur jag ska klara av hela den långa vintern med all snö, kyla och allt det djupa mörkret.
 
Jag är också medveten om att det här blev ett riktigt deppinlägg, men jag kände att jag måste få ur mig dessa tankar innan jag kan gå vidare och satsa helhjärtat på bloggen igen :-)
 
 
Två av de sällsynta bilderna från sommaren 2015.