Blåsippan ute i backarna står (Äntligen!)
Hej på er alla goa läsare! 
Vid det här laget tror ni säkert att jag dött eller något sådant, och det kan man tro med tanke på den verkligen genomusla blogguppdateringen den senaste tiden... 
Men jag vill bara säga att jag inte har tröttnat, så jag kommer tillbaka. Tanken är att jag ska göra mitt bästa för att bli en bättre bloggare från och med nu; speciellt som vi är på väg mot den riktiga våren och sedan sommaren. 
 
Att jag inte bloggat något senaste tiden kan nog mest förklaras med att jag trots allt inte haft något att blogga om. Det har inte hänt någonting i mitt liv de senaste veckorna -i alla fall inte något som är värt att skriva om.
Och då träden fortfarande gapar tomma har det inte funnits så mycket inspiration till att gå ut och fota.
Dock upptäckte jag idag att Blåsipporna äntligen dykt upp på det vanliga stället utanför stan (det enda ställe där de växer här i Piteå), så Mark har faktiskt fått arbeta lite grann!
 
Som ni ser så har bloggen även fått sig en makeover.
Tänkte att det kunde vara dags att byta ut den tidigare, väldigt vintriga designen. Men den största anledningen är att jag kanske ska få lite mer inspiration att blogga.
Det är även så att jag gjort bilderna i inläggen lite större; 800 pixlar istället för 700. 
Tyvärr kommer det att sticka lite i ögonen (för min egen del) att titta på gamla inlägg, då bilderna där blir för små. Men jag har varit nyfiken på att prova större bilder ett tag nu, så jag provar i alla fall. Det går ju alltid att gå tillbaka om jag inte trivs med det.
Vad tycker ni om nya designen, och det faktum att bilderna är hela 100 pixlar bredare?
 
Men nog om detta. Nu har jag väl "pratat" på alldeles för länge...
Vad sägs om att jag bjuder på lite fräscha, härliga Blåsippebilder som plåster på såren för den dåliga uppdateringen? :-) 
 
 
Era fantastiska kommentarer!
1

Men åååååh vad jag gillar din nya design :}
bilderna också, så himla fina <3 jag har inte sett en enda blomma här i Haparanda än :( vi har fortfarande massvis med snö på våran bakgård, blää. :D

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar designen :-D Jag tänkte att lite förnyelse kanske kunde inspirera mitt bloggande :-)
Ja, här uppe blommar allting så sent... Men vi får se det positivt; när det väl sätter igång så exploderar det verkligen i naturen :-) Snart kommer blommorna till er också :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Men oh så fina bilder! Underbara blåsippor! :)

Svar: Tack! Vad roligt att du tycker det :-D Ja, visst är Blåsippor underbara! Här i Piteå växer de tyvärr bara på ett enda ställe, men där finns det en hel del av dem :-D Lite senare under maj månad ska jag nog åka ut igen, då det även brukar dyka upp en del Vitsippor :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Så fina bilder :D

Svar: Tack :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Visst har jag märkt din bortvaro. Både på din blogg, och med bloggbesök. Men, ibland är det ju bara så otroligt skönt att ta paus från hela bloggvärlden. DET tycker jag också.
Iaf är bilder och design jättefina!
Välkommen tillbaka!!

Svar: Ja, det blev verkligen ett längre blogguppehåll än jag trodde; både att själv blogga och att läsa andras. Som tur är så är vi ju på väg in i den delen av året som är extremt fotovänlig, så det kan säkert trigga igång blogginspirationen igen :-D
Tack för bild -och designberöm :-D Jag tänkte att det kunde vara tid att byta ut den vintriga designen jag hade innan ;-)

Hoppas du haft en fin start på veckan!
P I X E L I E - Erica Pettersson

5

Jag gillar designen! Den är så ren och fin :)

Svar: Tack! Vad kul att du gillar min nya design :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

6

Absolut, du har alltid haft verkligen mysiga och tilltalande designer :)
Jag hoppas att naturen snart "exploderar" av blommor, kryp och soool :D Såg på bilder från förra året samma tider och då hade vi redan fått blommor, gröna blad och mycket värme.

Svar: Tack! Vad glad jag blir över dina ord :-)
Ja, snart kommer det att explodera ute i naturen. Ska bli så roligt att fota då :-D Här hos oss märker man att det snart är på gång. Det är i allmänhet ganska "brunt" fortfarande, men vissa träd har börjat få knoppar.

Hoppas du får en fin helg!!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?