EFIT 8:e april
Ett Foto i Timme, eller EFIT, är en bloggutmaning jag gillar att göra. Tyvärr blir det alltid så att jag glömmer bort det när det är de "officiella" EFIT-dagarna. Och kommer jag ihåg det blir det oftast så att jag fotar ett par bilder, och sedan glömmer resten av dagen, vilket gör att jag egentligen inte har något att publicera på bloggen.
Men idag ville jag gärna ro iland en Ett Foto i Timmen-dag, så jag ställde larmet på mobilen varje timme så att jag verkligen skulle komma ihåg att fota.
Dock vill jag ändå säga att tiderna som står under varje foto är ungefärliga, eftersom det var vanlig arbetsdag idag och det kanske inte finns möjlighet att fota precis på klockslaget när det är dags för en ny bild. Men det kanske skiljer 5-10 minuter, så ganska nära ändå :-)
 
Då kör vi... Pixelies EFIT, den 8:e april 2016:
 
6:00 – På väg till jobbet. Sista dagen för veckan... Freeeedag! :-D
 
7:00 – Fixar frukosten. Gillar verkligen fredagar, då det bara är fil, flingor och smörgås. Det går så mycket snabbare och smidigare att fixa än gröten (speciellt mjölkbaserad gröt som t.ex. mannagryn) ;-)
 
8:00 – Vi fixar salladsbuffén samt börjar värma maten. Piteå kommun kör med Cook and Chill-systemet, vilket betyder att maten kommer i sådana vita kantiner ni ser på bilden.
Dagens mat: Sjömansfärs med smak av Taco. Det var faktiskt riktigt gott :-)
 
10:00 – Upptäcker nu att jag måste ha missat att fota vid 9-tiden. Hittar i alla fall ingen bild därifrån.
Ungefär vid tio var det i alla fall dags att flytta maten från ugnen till värmeskåpet, så att den håller sig varm tills det är dags för lunch.
 
11:00 – Dags att skicka ut mat och salladsbuffé till avdelningarna.
Jag vet att det mest blivit snäva detaljbilder idag, men det är ju faktiskt av ganska uppenbara anledningar; då det trots allt är en förskola jag jobbar på. Det skulle ju inte vara alldeles lyckat om något namn eller så skulle komma med på en bild här på bloggen...
 
12:00 – Mitt i lunchdisken.
 
Strax efter 13:00 – Framme vid nästa arbetsställe. Eftersom det inte är heltid i köket så har vi städning på en annan förskola de sista timmarna varje dag. Och jag måste verkligen få säga att jag har verkligen haft tur med de ställen jag hamnat på hittills under den här tiden jag arbetat inom Måltidsservice!
Jättetrevliga ställen!
 
Jag tog ingen bild precis klockan 14, eftersom vi var i full gång med städningen. Och att ta in kameran dit känns ju lite mer än creepy. Tror nog inte ens att det är tillåtet, vilket naturligtvis är fullt förståeligt.
Därför tog jag istället en bild när jag kom ut till bilen igen.
 
15:00 – När jag kom hem kopplade jag bara av en stund genom att kolla på lite olika YouTube-klipp.
YouTube är verkligen ett utomordentligt sätt att fördriva tiden när man känner att man bara vill ta det lugnt. Någon som håller med mig?
 
16:00 – Tar mig ut för ett kort ärende till affären.
 
17:00 – På vägen hem från Kvantum kunde jag som sagt inte låta bli att smita in på Hemmakväll för att inhandla nyheten Marabou "Oreo filled".
 
18:00 – Detta får bli sista bilden i denna EFIT, eftersom den symboliserar rätt bra vad jag pysslat med efter klockan 18... Jag har mest suttit och redigerat i Photoshop och bloggat, vilket är sysselsättningar som inte är särskilt intressanta att visa på bild.
 
 
Så... det var alltså min fredag i bilder.
Kanske inte överdrivet intressant dag, men jag tycker som sagt sådant här är roligt att göra ibland.
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?