Måndagsjobb och födelsedagskalas
 
Era fantastiska kommentarer!
1

Vad roligt att få följa med dig i vloggar - mera sådant. Jag kom in på din blogg tack vare inlägget på startsidan och jag är jätteglad att jag såg dig där. Gillar din blogg, sitter och läser tillbaka och försöker se vad du är för filur. Verkar väldigt sympatisk, trevlig och har bra åsikter.
Dessutom bor du i samma stad som min bästa vän och har sån go dialekt, som man bara måste älska. Synd jag har 130 mil till er :)
Nu skall jag fortsätta läsa dina gamla inlägg.. Kram på dig.

Svar: Tack för dina fina kommentarer! Vad roligt att du gillar min blogg, och mina vloggar. Det kommer garanterat att bli fler av de sistnämnda, så roligt som det är :-D
Ett stort tack för dina fina ord :-D Jag försöker att helt och fullt vara mig själv här på bloggen.

Vad roligt att du har din bästa vän här uppe i Piteå. Jag älskar min hemstad. I alla fall på sommaren. På vintern hade jag gärna emigrerat ;-) Och vad kul att du gillar dialekten. Jag har alltid tänkt på mig själv som en person som inte pratar särskilt mycket dialekt, men jag kanske bara är för van...

Som sagt; Tack för alla dina fina ord/kommentarer gulliga du! Varmt välkommen till min blogg, och välkommen tillbaka!!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Svar: För nån som är lite ovan (jag då alltså) så kanske det inte är fulländad norrländska, jag vet som sagt inte, men oavsett så är din dialekt väldigt charmig och behaglig att lyssna på.
Många ggr kan vloggar vara jobbiga att titta på för att personen pratar på ett sätt som är lite jobbigt tycker jag..
Piteå är fint, har visserligen bara vart där en gång och det var förra sommaren, men det kommer komma fler ggr eftersom Ida bor där uppe som sagt :) Jag hade gärna vart på PDOL eftersom Emil Assergård spelade i år .. men men! Man kan ju inte få allt.

Svar: Ja, det är nog lite svårt det där ;-) Jag tror nog att det i alla fall delvis kan bero lite på att jag är så van mitt eget sätt att prata, att jag inte tänker på om det är dialekt eller ej ;-) Därför tycker jag det är så roligt att "höra sig själv genom andras öron" så att säga :-)
Jag kan tycka det känns ganska kul ändå att man kan höra var man kommer från (jag gillar fenomenet med dialekter).

Vad roligt att du gillar Piteå :-) På sommaren i alla fall. Gillar man inte vinteraktiviteter (som jag) är vintern som en enda lång och kall natt. I december blir det ju ljust ungefär 10 på förmiddagen och det är mörkt igen kl. 14... Hur är det söderut? Jag har aldrig tänkt på det; Är vinterdagarna ungefär så korta, eller är det ljust lite längre hos er?

Dessutom tycker jag att vintern är alldeles för lång. Från november till mars. Sedan vårvinter och sedan blir det ju vår i maj. Jag skulle väldigt gärna emigrera under vintrarna och komma tillbaka på somrarna ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Svar: Ärligt talat är jag inte så jätteförtjust i sommaren heller då jag inte klarar av värmen, men jag har hellre sommar än vinter.
Men får jag bestämma kunde vi haft höst och vår varannan årstid och hoppat över både sommar och vinter :)
Jo den är mörk här nere också, vintern. Dock inte lika korta dagar som ni har däruppe... men för dem som jobbar 7-16 varje dag har det inte lätt ... mörkt när man drar till jobbet och mörkt när man kommer hem typ...

Svar: Jag är också känslig mot värme. Blir svettig och rödflammig i ansiktet så fort temperaturen går upp mot 20 grader ;-)
Jag är dock lite udda, då jag trots det älskar sommaren och jag skulle inte ha något emot att ha sommar året runt. Dock är min absoluta favoritårstid våren, och maj min favoritmånad :-)

Nej, vintermörkret är verkligen ingen höjdare. Ryser vid den där tanken att det snart är tiden för "mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem".
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?