Hur många läsare har jag på bloggen?
Detta inlägg kommer att plockas bort när den här veckan är slut. Det är bara för att jag ville göra en liten undersökning.
 
Det är nämligen så att jag tycker det vore intressant att se hur många läsare jag har, alltså personer som följer min blogg. Inte bara enskilda besökningar.
Hittills har jag mest uppskattat ungefär hur många ni är, men det skulle som sagt vara roligt att se hur många ni egentligen är :-)
 
Jag har 112 följare på bloglovin´, men de allra flesta av dem är antingen s.k. "spökföljare" eller personer som tidigare följt min blogg och slutat, men inte plockat bort mig.
Jag har ungefär 17-18 besökare (alltså unika besökare) per dag, om det är en bra dag. Annars brukar siffran ligga på ca. 10-12.
Jag får i genomsnitt 1-2 kommentarer per vecka.
Så hittills har jag uppskattat att jag har ungefär 4-5 läsare här på bloggen.
Därför skulle det vara roligt att se om min hypotes stämmer med verkligheten :-)
 
Nu kommer vi till poängen med detta inlägg...
Jag skulle bli så tacksam om ni som följer min blogg regelbundet skulle vilja kommentera ordet Hej.
Det behöver inte vara någon lång kommentar, utan hej räcker.
Men som sagt; bara om du verkligen följer min blogg.
Jag blir naturligtvis alltid glad för ALLA kommentarer jag får, men just i detta inlägg skulle det bli så missvisande om det är första gången du klickar dig in hit och inte har tänkt återvända.
Så om alla som följer min blogg säger ett snabbt Hej så ser jag ju konkret vilket mitt läsarantal är :-)
 
För som sagt; jag kommer plocka bort inlägget på söndagkväll då det bara är till för att jag vill se om min statistikhypotes stämmer.
 
 
Vill även passa på att förklara att jag naturligtvis vet att statistiken inte spelar så stor roll, och att en absolut inte ska hänga upp sig på den. En ska blogga för att en tycker det är kul, och inte för något annat.
Dock är den känslan att "blogga för ingen" (alltså blogga utan feedback) ganska jobbig i längden. Den kan göra att motivationen ganska snabbt minskar och är ganska svår att hämta tillbaka.
 
 
Tack på förhand!
/Erica
Era fantastiska kommentarer!
Annika
1

Erica, förstår att du undrar. OCH förstår att du vill veta. Kommentarer är ju så viktiga.
Jag följer din blogg.
Du skriver bra och du visar vackra, vackra bilder.
Keep up the good work. HOPPAS att många kommenterar idag!!

Svar: Hej, och ett stort Tack för ditt svar! :-D Ja, hittills har jag bara haft en hypotes om läsarantal, så det skulle vara roligt att få se hur det egentligen ser ut :-)
Precis, kommentarer betyder ju så mycket för en blogg! Egentligen kan man nästan säga att de står för 75% att hålla en blogg levande. Resterande 25% är naturligtvis själva content, alltså inläggen. Det är genom kommentarerna som en får veta vad läsarna gillar, en kan få inspiration och en kan genom kommentarerna få en skjuts i motivationen om (när) den börjar tryta. Kort och gott; det är genom kommentarerna en får en kommunikation med sina läsare och skapar vänskapsband :-)

Som sagt; ett stort TACK för ditt svar!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Hej! Jag följer din blogg, är dock ganska dåligt på att kommentera :P

Svar: Hej! Tack för ditt svar.
Ingen fara, jag är själv tyvärr ganska dålig på att komma ihåg att kommentera hos andra. Denna undersökning är som sagt mest för att se hur många läsare jag har vs. hur många engångsbesökare :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Hej! Jag följer dig. :)

Svar: Hej! Tack för ditt svar :-) Jag uppskattar det :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

4

Hej! Jag klickar gärna in på din blogg och tycker om att följa din blogg. :-) Tycker du har intressanta inlägg och tar underbara foton! Förstår att man är nyfiken, för även om man tycker om att skriva och blogga så vill man ändå nå ut. Har också försökt göra samma undersökning, men har tyvärr fått noll svar även om jag vet att jag har en del besökare varje dag, haha. Men jag fortsätter ändå för att det är kul! :-)

Vill även skriva att jag tycker du är så himla bra på att svara på ens kommentarer när man skriver till dig och lägger tid och hjärta på dina svar, det uppskattas enormt! Ser fram emot fler spännande inlägg från dig! Stor kram <3

Svar: Hej och Tack för ditt svar! :-D Ja, det ska verkligen bli roligt att se hur många läsare vs tillfälliga besökare jag har på bloggen. Precis; en bloggar mest för att det är roligt, men samtidigt vill en ju ha feedback på det en gör istället för den där "blogga-för-ingen"-känslan.
Jag har provat lägga ut olika typer av undersökningar angående olika saker om min blogg tidigare i min bloggkarriär men oftast inte fått några svar, så jag vet hur det känns.


Och tack för komplimangen angående mina svar på kommentarer. Jag gillar själv när andra bloggare lägger ner tid på sina svar till mina kommentarer, så jag vill gärna göra samma sak för mina egna läsare :-)

Ibland är det visserligen svårt att svara något annat än t.ex. "Tack", ifall det är en ett -eller tvåordskommentar, men är det en längre kommentar som det märks att läsaren lagt ner tid på (som dina :-)) så vill jag ge mina svar lite extra omsorg :-)

Hoppas du får en riktigt fin Valborgshelg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

5

Hej! Jag följer din blogg😉☺️

Svar: Hej och Tack för ditt svar! :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Anonym
6

Hej! 😀

Sofia
7

Hej! Jag brukar klicka mig in här några gånger per vecka. Tycker du tar så fina bilder! :)

Svar: Hej och tack för ditt svar :-) Och Tack; vad roligt att du gillar mina bilder :-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Ruth i Virginia
8

Hej, jag tittar in hit allt som oftast. Tycker det är kul att läsa om en svensk högt upp i norr.
Dina foton är jättefina; gillar i synnerhet vyer från Björkarnas Stad- Som de andra tycket jag
du gör det bra med att svara på kommentarer. Många bloggar svarar aldrig, och det känns
somman talar med väggen. Hang in there, Erica!

Svar: Hej och Tack för ditt svar! Responsen på detta inlägg blev precis som jag hoppades; det är så roligt att verkligen få höra hur pass många läsare jag har :-D
Och vad roligt att du gillar mina bilder! Nu är det bara några veckor kvar innan Björkarna börjar grönska, så då blir det förhoppningsvis en massa bilder igen :-D

Dock är det Umeå som officiellt kallas för just "Björkarnas stad" :-)
Piteå kommuns officiella slogan är "Det är hit du kommer när du kommer hem".

Återigen; tack för din kommentar! Jag är verkligen tacksam till er läsare som tagit er tiden att svara speciellt på detta inlägg. Hade först tänkt ta bort inlägget efter några dagar, då det mest var en koll för att se hur många läsare jag har. Men chansen finns att det får finnas kvar, då jag av er fått så fina kommentarer och dem vill jag helst inte ta bort :-)

Hoppas du får en fin fortsatt onsdag och vecka!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Ruth i Virginia
9

Ursäkta så mycket - Har alltid haft problem med UmEÅ och PitEÅ. :)

Svar: Ingen fara :-) Vi har ju trots allt mycket Björkar här i Piteå också :-) Tänkte bara att jag skulle nämna det. Ber även om ursäkt ifall jag lät dryg i mitt svar; det var inte meningen :-)
Ha det fint :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Ruth i Virginia
10

Not to worry, Erica!
Hoppas vårvädret anländer V Ä L D I G T snart. :)

Svar: Det håller jag också tummarna för :-) Värmen har redan kommit hit, på sätt och vis. Det kryper upp mot tio grader så gott som varje dag, så nu väntar vi bara på att den sista snön försvinner och musöronen dyker upp på träden :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

11

Jag följer dig och läser varje inlägg du lägger upp! Dock är jag väldigt dålig på att kommentera, men jag ska försöka bli bättre på det. Det är ju kul att få respons på det man lägger upp liksom :)

Svar: Hej och ett stort Tack för ditt svar! Vad roligt att du följer min blogg :-D Ingen fara med kommentarerna; jag är själv dålig på att kommentera. Är dock glad över att jag lade ut denna undersökning, då det känns roligt att få mer "svart på vitt" hur pass många läsare jag har, och inte bara min egen uppskattningssiffra.

Hoppas du får en fin fortsatt torsdag!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?