5 things at my place
Tänkte att jag skulle köra på en liten "Youtube-klassiker", men i bloggform.
Har nämligen märkt, i alla fall för ett tag sedan, att det var populärt på YT att göra en liten variant av roomtourvideos... typ 5/10/20 saker i min lägenhet/mitt hus/rum.
Vanliga roomtours är ju naturligtvis också populära, men jag gillar det här lilla formatet. Kanske jag gör en sådan video på min kanal också, men just för tillfället tänkte jag som sagt köra i bloggform.
 
Det är alltså 5 saker hos mig som jag tänkte visa upp här, och det blev så att det blev fem av mina favoritsaker :-)
 
 
1. Mina Yankee Candle - Det här är mina absoluta favoriter här hemma! Jag älskar verkligen Yankee Candle! Och det är ljuvligt att ha gått från att äga noll ljus till att ha en hel samling. Fick nämligen alla dessa underbaringar i julklapp nu 2016 :-D
 
 
2. Mina ÅRSTID-lampor - Jag har 3 st. Dock står en av dem i en garderob just nu, men de andra två står på varsitt av mina sängbord. Jag älskar det stilrena i dessa lampor, och speciellt det lilla extra att man tänder dem genom att dra i en kedja (istället för en vanlig kontakt som andra lampor har).
 
 
3. Min soffa - Oh, how I LOVE it!! Köpt på MIO för drygt 2 år sedan och jag fick den av släkten/familjen i 30-årspresent :-D Så egentligen tycker jag att jag fyllt min presentkvot till jag fyller... jag vet inte... 50. Eller 60. Eller 100... 
 
 
4. Mina kandelabrar (heter det så i plural?) - Jag vet att detta tekniskt sett är två saker, men i detta inlägg får de hänga ihop eftersom det är samma typ av grej. Jag älskar dessa ljusstakar, och jag hade önskat mig golvversionen i flera år, och så fick jag en av min syster i julklapp för några år sedan :-D
Den lilla vita, som står på bordet, köpte jag när jag och två arbetskompisar var i Happis och Finland våren 2016.
Den är köpt i Finland.
Det är faktiskt ett äkta impulsköp. Oftast funderar jag hur länge som helst innan jag bestämmer mig för att handla något, men jag såg denna ljusstake, blev förälskad och i nästa sekund låg den i min kundvagn ;-)
 
 
5. Mina LACK-hyllor - Jag vet att sådana här simpla saker från Ikea kanske låter konstigt att lista som favoritsaker, men jag älskar det rena och avskalade i dessa hyllor. Vad jag inte gillar, däremot, är att de drar åt sig damm som jag vet inte vad! Har dock överseende med det, då jag gillar dem så mycket :-)
Och eftersom vi trots allt har 18 mil till närmaste Ikea så tog det ett tag innan jag kom mig iväg och köpa ett par.
Era fantastiska kommentarer!
1

Snyggt! :D

Svar: Tack :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Fint :)

Svar: Tack :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?