My cozy crib
Tänkte att jag följer förra inlägget negativitet med ett lite mysigare inlägg, såhär inför fredagskvällen.
Det är inte synd om mig nu; morgonen är över, bilen är fri igen och det är helg. Tyckte egentligen mest att händelseförloppet kändes som ett bra blogginlägg ;-)
 
Tänkte i alla fall bara lägga in några bilder jag tog för ett par kvällar sedan här hemma.
Min lägenhet lämnar mycket att önska, då jag inte haft möjlighet hittills att köpa de möbler jag verkligen vill ha. Min avsky mot de träfärgade möblerna (TV-hyllan, bokhyllan och skrivbordet) är så påtaglig att det gör ont.
MEN när jag hade plockat undan julen och tänt lite andra ljus kunde jag inte låta bli att tycka det var rätt så mysigt trots allt. Därför tog jag några bilder, så att jag kan minnas känslan jag hade då nästa gång jag bara vill ta en yxa och gå loss på ovanstående möbler... ;-P
 
 
Tapeterna är gräsliga de också; men jag ska faktiskt få omtapetserat under 2017! Yay!
Era fantastiska kommentarer!
Annika
1

Vilken välplanerad lgh du ser ut att ha, Erica. Trevligt med sovalkov. Har du kök också, eller kokvrå?
Äsch, allt behöver inte vara vitt. Mysfaktorn sitter inte i det. Den sitter i stämningen. Rama in ngra av dina fina bilder och ha dem på väggen, Erica. Det skulle vara jättefint.
KUL att se hur du bor! Jättekul!!

Svar: Tack! Vad kul att du gillar mitt inlägg :-D
Ja, det är i alla fall en mycket stor lägenhet för att vara en 1:a. Ettor brukar ju vara typ någonstans mellan 20 och 30 kvadratmeter, men min är 34,5 kvm.

Mitt kök är enligt kontraktet en kokvrå, men den är så generöst tilltagen att det mer är som ett litet kök. Misstänker att det rent tekniskt är en kokvrå på grund av hur den är uppbyggd. Det måste säkert vara mer t.ex. arbetsyta och så för att få kallas kök...

Jag får dock in mitt köksbord (MED inläggsskiva) och fyra stolar samt en skåp där jag har micron i köket/kokvrån :-)

Dock behöver hela lägenheten egentligen renoveras! Tyvärr verkar min hyresvärd satsa mer på att bygga nya lyxlägenheter just nu än att renovera de som de redan har...

Men jag ska i alla fall få omtapetserat i stora rummet och i hallen nu under 2017, då det tydligen är 13 år sedan sist, och tapeter är vart 13:e år.

Även golvet skulle behöva bytas ut och badrummet kan inte vara gjort något åt sedan typ 50-talet... Men dessa saker görs det tydligen inte något åt regelbundet, utan bara om det är absolut nödvändigt. Och vill man byta/ändra/göra om så läggs den kostnaden på hyran, vilket jag inte har råd med just nu. Men en vacker dag kanske... :-D


Ang. möbler; Ja, du har helt rätt i att mysfaktorn inte sitter i vilka möbler man har, utan det är mer en känsla. Dock älskar jag vita möbler och att ha det så ljust som möjligt, så jag vill helst ha det :-) Och just dessa möbler (TV-bänken, skrivbordet, bokhyllan) köpte jag billigast möjliga på Jysk när jag flyttade hemifrån, så de börjar vara mer än lovligt nötta allihop. ;-)

Ha en fin dag!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Så mysigt du har det! :-)

Svar: Tack :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?