Höjdpunkten av min vecka!
 
Jag har inte riktigt kommit in i Podcastvärlden än, det vill säga att jag inte har fastnat för någon speciell typ av podd. Jag har mer lyssnat lite sporadiskt på något avsnitt här, något avsnitt där av olika.
Men det finns en (1) podd som verkligen blivit min favorit, och som jag lyssnat på alla avsnitt av; och det är Penntricket. Vissa avsnitt har jag till och med lyssnat på flera gånger...
Poddens huvudfokus är feminism och genus -de ämnen jag är som allra mest intresserad av.
Varje fredag släpps ett nytt avsnitt, och det är verkligen höjdpunkten av mina fredagar. I mitt tycke är detta det perfekta sättet att starta helgen på!

Jag tycker synd om alla människor i världen som inte förstår svenska och därmed missar denna fantastiska podd! Nej, jag överdriver inte. Detta ÄR min favorit nummer 1!
 
Har ni lyssnat på Penntricket?
Alla avsnitt, eller bara något enstaka?
Om ni lyssnat på den, vad tycker ni? Håller ni med mig, eller är ni av annan åsikt?
Har ni någon annan podd ni älskar, så tar jag gärna emot tips :-D
Era fantastiska kommentarer!
1

Har inte lyssnat på den podden.
Min stora favorit är Skäringer och Mannheimer. DE tjejerna alltså. Mkt feminism där också. Den är rolig, och klok. Ibland skrattar jag rätt ut.
Lyssnar på USA.podden varje vecka. SÅ bra.
Har en del supernördiga poddar också, Gilmore Guys tex som man bara gillar om man är ett fan av Gilmore Girls. Det finns ju poddar om samtliga tv-program, tror jag, vilket är KUL om man gillar just det programmet. Jag lyssnar också på väldigt nischade poddar som olika långdistansvandrare har. Sådana som man bara gillar om har just det intresset.
Men poddar, det finns så många och det finns så många, många bra. OCH det finns poddar om ALLT!!! Finns många dåliga poddar också. MEN det finns verkligen många som är galet bra. Poddar är 1000 ggr bättre än vloggar, tycker jag, du kan lyssna medan du gör andra saker. Du slipper sitta och se på ngn som gör vad det nu kan tänkas vara. Tror att poddar bara blir större och större.
En bra grej, helt enkelt.

Svar: Den är SÅ bra! Jag rekommenderar den verkligen! :-D
Ett avsnitt av podden Skäringer & Mannheimer lyssnade jag faktiskt på idag, och jag håller med: Så härliga människor! Skrattade också högt vid ett par tillfällen och nickade medhållande flera gånger.

USA-podden har jag sett när jag scrollat genom Topplistan på Podcaster (eller vad appen heter), men jag har inte lyssnat på något avsnitt. Kanske ska ta och göra det :-)

Håller med om att det verkligen verkar finnas poddar om ALLT och för ALLA! Det är så kul! Jag håller också med om att de nästan är skönare än vloggar (även om jag är Youtubefrälst också). Men precis som du skriver; det där att en kan lyssna på poddar och samtidigt fixa och dona med annat. Utan att behöva titta på en skärm samtidigt (som med en Youtubevideo).

Den senaste tiden har jag upptäckt hur skönt det är att sätta igång ett poddavsnitt på jobbet. Att hålla på och feja i köket samtidigt som jag lyssnar på t.ex. Penntricket (ja, jag har sannerligen fastnat för den) gör att det knappt känns som jag jobbar ;-)
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?