Omväxling förnöjer
 
God kväll alla glada (och alla andra också)!
Som ni märker ser det lite annorlunda ut här på Pixeliebloggen. Jag har nämligen, äntligen, fått till en ny design! En sådan design jag önskat läääänge! En sådan där dropdownmenyn ligger allra högst upp och följer med när en scrollar.
Det är så att jag inte kunnat ha en sådan design på länge, på grund av den förbannade panoramaannonsen som en måste dras med när en har ett baskonto.
MEN nu har jag äntligen ansett att jag har råd att köpa några månaders PRO, vilket jag gjorde för några dagar sedan. Ni kanske redan har märkt att annonserna försvunnit och att bloggen därmed ser sååå mycket mindre plottrig ut!
 
Tänkte i alla fall att jag skulle byta ut headerbilden efter årstid. Den här första är en av de bilder jag fotade på vägen hem från jobbet en dag i början av året.
 
Vad tycker ni om nya designen?
Bra?
Ful?
Tycker ni det är störande med en stor headerbild, eller gillar ni detta koncept?
 
 
Avslutar med en totalt random detaljbild härifrån mitt hem, bara för att ;-P
Era fantastiska kommentarer!
Ullis
1

Jättefint blev det. :)

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar min nya design :-D
Hoppas att du har en trevlig helg!
P I X E L I E - Erica Pettersson

2

Åh, så fint och fräscht! Det blev jättebra och jag tycker om den stora header-bilden och passande till denna årstid. :-)

Svar: Tack! Vad kul att du gillar min nya design :-D Det känns SÅ skönt att jag äntligen unnat mig några Pro-månader, så att jag slipper den där förbaskade reklamen ;-)
Och vad kul att du gillar storleken på headern också. Jag gillar när det är en stor bild, men vet att det kan vara lite "två läger" eventuellt; de som gillar stora headers, och de som tycker det är jobbigt att behöva scrolla för att komma ner till bloggen.

Och ja, tanken är att jag ska kunna byta ut bara bilden utifrån årstid :-)

Ha en fin kväll!
P I X E L I E - Erica Pettersson

3

Jättefint, Erica. Så vacker bild, och så bra storlek också på headern. Så bra att du gjort dig av med de störiga annonserna. Absolut värt att betala lite för det, tycker jag ;-)

Svar: Tack! Så roligt att du gillar min nya design :-D
Ja, det är det bästa med allting -att jag äntligen slipper annonserna! Speciellt den där irriterande panoraman högst upp (vilket hindrar en från att ha vilken design en vill). Det är så MÅNGA annonser en tvingas ha på ett Baskonto på blogg.se (panoraman, plus en vardera under de två-tre översta blogginläggen).

Är så glad över att jag äntligen känt att jag haft råd att skaffa Pro, då det trots allt kostar några hundralappar. Men när en väl har det ÄR det verkligen så värt pengarna! :-D
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?