Alla Hjärtans Dag
Okej, när jag kom hem efter jobbet hade jag en idé till det här inlägget. Tyckte den kändes bra och jag var till och med taggad på att skriva ner den.
Men så, när jag väl började skriva så var det som att det bara kändes fel och konstigt. Därför tror jag vi skippar det. Tror jag skriver ner lite random tankar om den här dagen istället.
 
Jag har absolut inga traditioner som rör Alla hjärtans dag, och jag är inte intresserad heller. Inte det allra minsta. Tanken är fin, men jag är ungefär lika intresserad av den här dagen som jag är av namnsdagar (vi har aldrig firat namnsdagar).
Hittills har jag raderat den här inläggstexten tre gånger för att jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka mig för att det jag vill säga ska komma fram.
Det låter hela tiden som att jag menar något annat än det jag skriver, men faktum är att jag menar allt jag skriver i det här inlägget. Ärligt och bokstavligt.
 
 
Tanken med Alla hjärtans dag är fin, och jag tycker absolut vi ska vårda våra relationer (alla relationer) lite extra idag.
Under en period i tonåren ville jag helst av allt vara i en relation och därmed ha något att spendera sådana här dagar tillsammans med, men i ärlighetens namn gick det ändå över ganska snabbt.
Jag har alltid känt mig obekväm med publika ömhetsbetygelser (visst heter det så?). Jag har alltid, och har fortfarande, jättesvårt att säga orden "jag älskar dig" till någon, även om jag känner så.
För min del är det tur att man kan säga den meningen med handlingar :-)
 
Jag skulle aldrig acceptera en dejt på Alla hjärtans dag, jag skulle aldrig fria till någon på Alla hjärtans dag och jag skulle definitivt aldrig lägga ett bröllopsdatum till den 14:e februari.
Jag struntar i hur andra gör - de får göra precis som de vill - men för min egen del blir det aaaalldeles för sliskigt snuttigulligt, och snuttigulligt är definitivt inte jag.
 
 
Alla hjärtans dag fokuserar ju trots allt mest på romantik, alltså kärleken inom tvåsamheten.
Jag gillar snarare i så fall den delen av dagen som handlar om familj och vänner, men mest av allt passerar dagen ganska obemärkt förbi i mitt liv.
Idag njuter jag av att det är fredag. Jag kommer sitta här framför datorn, blogga lite och slösurfa. Kanske sätter jag mig i soffan med en bok (tänkte försöka tvinga in mig i en bokperiod igen) eller ett par avsnitt av Bones. Har inte sett den på ett tag, men kom in i en liten sådan period förra helgen.
 
 
Tanken med Alla hjärtans dag är fin, men jag kan inte hjälpa att tycka dagen är lite överskattad.
Ni då? Firar ni alla hjärtans dag?
Har ni några specifika "traditioner" kring den här dagen?
Hur hade du helst av allt önskat att "fira"?
Vem firar du med? Man/fru? Sambo? Flickvän/pojkvän? Föräldrar? Barn? Syskon? Vänner? Husdjur? Ensam?
Är du romantiskt lagd?
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?