Vafan bloggar man om när man inte jobbar som Influencer???
 
Bloggsvacka.
Ett ord jag känner till alldeles för väl. De kommer hela tiden de där dipparna; precis hela tiden.
Om jag inte trivdes så bra med bloggandet och hela denna värld på internet hade jag slutat blogga. Men jag får panik av bara tanken, trots all idétorka.
Men vafan bloggar man om när man inte jobbar heltid som Influencer???
Inte konstigt att de lyckas hålla sina bloggar uppe över ytan och skicka ut inlägg efter inlägg efter inlägg. Ofta (nu pratar jag såklart om stora och halvstora konton/bloggar, som har det som sin huvudförsörjning) händer det ju saker i deras liv; saker som faktiskt blir bra content på bloggar och övriga konton. Deras dagar har ju också större potential att vara betydligt mer varierade.
Men vad gör man när dag efter dag efter dag går på rutin? När det händer exakt samma saker oavsett om det är måndag, tisdag eller fredag?
När det är för mörkt för att skapa något kreativt? När dagsenergin gått åt till att fokusera på arbetsdagen.
OBS! Detta är inte ett sådant inlägg där jag går ner mig i hur trött jag är. För tillfället känns det faktiskt riktigt bra på den fronten. Det är mer generellt; hur sjutton får man hållbar inspiration till bloggen när dagarna i ens liv är rutinmässigt likadana och inte inspirerande för fem öre.
 
Medveten om att man inte behöver blogga om sina dagar (rena dagboksbloggar är ju ändå inte de vanligaste), utan man kan blogga om mycket annat. Man kan skriva om olika ämnen, aktuella ämnen, ämnen man brinner för, analyser... Man kan publicera något kreativt man skapat. Jag vet om att det finns mycket att gräva från.
Men allting går in i samma princip; hur lyckas man hitta tid och hjärnkapacitet till att skapa dessa inlägg när dagarna går på rutin med förvärvsarbete, mat och sova? Hur klarar man av att tänka en enda analytisk tanke om ett djupt ämne under den korta (och trötta) tiden mellan middagen och sovdags? DÅ vill inte hjärnan vara med, kan jag berätta.
Och morgonen? Eh, nej. Den tiden på dagen går åt enbart till att sömndrucket kravla sig ur sängen, göra sig iordning med halvöppna ögon (bokstavligen) och försöka komma sig iväg till jobbet i tid.
Det ska erkännas att jag faktiskt är lite avundsjuk på Influerncers (generellt!) arbetstider. Tycker man ser lite då och då hur de säger/skriver typ "Vaknade JÄTTEtidigt imorse, och har hunnit med det och det och det... Var vaken redan klockan 7!"
Missunnar dem absolut inte det; tvärtom hade jag mer än gärna haft kreativt skapande som inkomstkälla. Kunna flexa och börja lite senare på morgonen, utnyttja dagsljuset under november-februari, ha tid att lägga ner den kärlek och omsorg på bloggen som jag vill samt hitta på saker som utgör ett roligare flöde än "På väg till jobbet för 346452354643:e gången i år" eller "Bloggsvacka igen, men är så trött".
 
 
Idag blir det i alla fall en tur till Lule (ja; smittsäker resa med egen bil, hålla avstånd, frisk samt dubbelvaccinerad) för att försöka hitta julklappar.
HATAR att köpa julklappar.
Älskar att GE saker, men hatar verkligen att köpa julklappar.
Vid jul är det ju "hela listan man ska köpa till samtidigt (alltså till samma dag)". Inte som födelsedagar, då det är 1 person per gång.
 
Morgonklaget: Check.
Era fantastiska kommentarer!
Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?