10 random fredagstankar
 
 
Jag är så avundsjuk på alla med namn som passar perfekt som blogg-/instagramnamn.
Själv har man ju då världens tråkigaste namn som inte passar in på sociala medie-konton överhuvudtaget.
 
 
 
Jag längtar efter min säng!
 
 
 
Stressad över att det kommer vara helt mörkt kl 16 om dagarna från och med på söndag.
 
 
 
Jag längtar efter min säng!!
 
 
 
Vill verkligen provblogga på Wordpress, men kört fast totalt när det kommer till bloggnamn!
VAD kan man kalla en blogg idag som är enkelt, minnesvärt, gärna internationellt klingande, personligt och som inte redan är taget???
 
 
 
Jag längtar efter min säng!!!
 
 
 
Känner en jobbig dragning till att kolla in vad som händer på Facebook numera.
Kan jag klara mig igenom den känslan utan att ge upp och återaktivera mitt konto?
 
 
 
Jag längtar efter min säng!!!!
 
 
 
Känner ett sug efter att ta skoterkort.
Jag är liksom en Norrbottning som inte får köra skoter... ;-P
Känner också en liiiiten bitterhet över att om jag fått ta körkort tre år tidigare hade jag haft automatiskt skoterkort i och med att jag har B-behörighet.
Alla som hade tagit B-körkort den 31:a december 1999 eller tidigare får automatiskt köra skoter, medans alla som inte har körkort eller tagit B-kort från och med 1:a januari 2000 måste ta skoterkort separat. Men eftersom jag endast var 15 år gammal vid millennieskiftet tog jag körkort först i april 2003...
 
 
 
Jag längtar efter min säng!!!!!
Era fantastiska kommentarer!
1

Din säng ja, en alleles otrolig historia. FATTAR det inte. Tycker det är sämsta kundservicen någonsin. Mio borde skämmas ögonen ur sig.
Egentligen borde du skriva till deras högsta chef och berätta om det här. Jag har en bekant som skrivit till både Apples högsta höns, Steve Jobs då det begav sig. Hon fick faktiskt hjälp direkt, haha. Vet att hon hört av sig till andra höjdare också då hon varit missnöjd med saker hon inte fått hjälp med, eller fått levererade som de ska. Så jag tycker du kan leta upp namnet på VDn och skicka ett mail till hen.
Why not!!!

Vad tänker du på för vinnande instagram-konton med bra namn? Haha. Har nog aldrig reflekterat över det där med insta-handles etc.
Du har ett bra namn :-)


Skoter, jaaaa!!! SÅKLART du ska!! Det blir toppen för dig att ha körkort för skoter!! Underbart att kunna dra ut över de vita vidderna.
Verkar så härligt!!

Har hört bra om Wordpress, kolla in och se vad du tycker, vettja.

Kramar!!!

Svar: Ja, det har verkligen varit en jobbig väntetid på att sängen ska komma. Dock tror jag, som jag skrev på Insta, att det är flera faktorer som kolliderat; normalt långa leveranstider + pandemi + att jag trots allt beställde sängen under rean, vilket betyder att det förmodligen är väldigt många andra som också beställt sängar.
Förmodligen har de (både butiken och fabriken) haft otroligt mycket att göra den här hösten.
Och jag har fortfarande förtroende för Mio. Kommer köpa saker där även fortsättningsvis. Kommer förmodligen beställa matsalsmöbel därifrån när den dagen kommer.

Angående sociala medier-namn... Tänker inte direkt på någon specifikt; önskar bara att jag haft ett roligare namn än Erica. Har försökt så mycket, men det går inte hitta på ett härligt kontonamn med det. Och det går inte skapa fina/coola smeknamn av mitt namn. Och så Pettersson... Sveriges trååååkigaste efternamn, typ.

Ja, skoterkort skulle vara kul att ha. Brukar återkomma till den tanken lite då och då. Synd att det är så dyrt. Googlade på vad det kostar på körskolan här nedanför mig (samma hus som jag bor i), och där går kursen på ett par tusen.
Sedan är frågan om det är värt att köpa en skoter (även om det skulle vara kul att ha en egen). De är otroligt dyra, och min observation är att skotrar måste vara oerhört känsliga fordon... Tycker de verkar vara trasiga en gång, och det är jämt!
Men det ÄR underbart att köra skoter. Jag älskade det när jag var liten! Minnen från vårvinterdagar i april ute på stugan. När vi körde runt runt ute på isen och drog varandra på bob eller madrass bakom skotern. Helt underbart!
Eller när vi åkte i skoterpulkan som pappa byggt, och samtidigt skrek-sjöng Nordmans "Ännu glöder solen" samt döpte renarna vi passerade :-D
Fantastiska minnen!

Ja, jag har planerat att provblogga på Wordpress; så fort jag kommit på ett bra namn som sagt :-) Att komma på bloggnamn idag är ju dock inte det lättaste, eftersom de flesta roliga namnen redan är upptagna...
Men till slut brukar man ändå hitta något som passar. Och det vore trevligt om Wordpress passade mig, eftersom blogg.se har krånglat så evinnerligt den senaste tiden.

Stort Tack för dina ord!
Hoppas du haft en fin start på veckan!
Kram!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?