Vi kör väl en till va?
Hm, jaså. Det blev en till... Veckan får börja med ytterligare en blogglista.
 
 
 
Ja, så var det den där klassiska frågan då... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle göra. Förmodligen köpa en ny bil. Eller ja, inte ny som i fabriksny, utan nyare än den jag har.
Sedan skulle jag nog mest bara ha resten lite som en säkerhet; att de finns där om jag skulle behöva.
En miljon är ju faktiskt inte sådär extremt mycket pengar idag.
Det är mycket pengar, men man kommer inte jättelångt med "bara" en miljon.
 
 
Förstår inte riktigt frågan om jag ska vara ärlig. Betyder det att man ska måla upp sitt drömliv, eller handlar det om hur man skulle vara i ett parallellt universum, där man är motsatsen till sitt jag?
Om jag väljer det senare...
Jag skulle vara extrovert och framåt. Orädd att prova på saker. Ta för mig och med blod, svett och tårar bygga upp en framgångsrik karriär.
Om jag väljer det första...
Jag bor mitt i lugnet på landet, där jag kan försörja mig på att skriva, bedriva självhushåll till stor del samt vara så tillfreds med livet att jag klarar av att njuta av alla årstider (till och med vintern).
 
 
Min personliga utveckling. Har kommit så otroligt långt; från att vara så förlamande blyg att jag inte klarat av att vara en del av samhället, till att kunna fungera i vardagen på (nästan) samma villkor som alla andra.
 
 
Aldrig mer sminka mig!
I och för sig inte en svår fråga, då jag aldrig sminkar mig nu heller. Och jag menar verkligen Aldrig. Jag äger inte en enda sminkprodukt, om jag ska vara ärlig.
 
 
Författare!
That´s a dream that never dies. Fortfarande min allra största dröm.
 
 
Jag är lysande på att baka bullar. De blir fantastiska varenda gång (i alla fall hittills).
 
 
Nalle Puh, hehe ;-D
 
 
En? Måste man välja bara en (1)??
Jag väljer tre.
Annika, Elin och Jonna. JÄKLAR vilka fantastiskt roliga fototurer det skulle bli med det gänget!
 
 
Vet faktiskt inte. Har såklart fått komplimanger om olika saker, men kommer inte på specifika sådana.
Beror förmodligen på att jag alltid känt mig så obekväm inför just komplimanger. Blir såklart glad, men förtränger dem lätt i efterhand.
 
 
Bäst: Dagdrömma.
Sämst: Uppskatta tid. Tidsoptimisternas kung!
 
 
Aldrig raggat. Har heller aldrig blivit raggad på, tack och lov. Finns inget värre än raggningsfraser/repliker.
Har så svårt att tänka mig att sådana har fungerat för någon. Någonsin.
Men det är bara min åsikt.
Era fantastiska kommentarer!
1

NAAAWWW!! Men gud va gulligt, och jag skulle så gärna vara din vän i IRL. ELLER vänta, jag ÄR din vän IRL!! Jag kan vara din storasyster, eller din mkt unga mamma, haha. Nej, men du är 18 år yngre än jag, men jag vet att vi skulle komma bra överens.
OCH ja, vi skulle fota massor.
Jag är också introvert, så det har vi gemensamt. Det är bra att du jobbat md dig själv sååå mkt. Vilket kämp, Erica! BRA!!!
Jag har också jobbat med det sedan tonåren och har kommit en bit på vägen jag också. Men jag förstår att du varit mkt mer "drabbad" än jag ändå, och vi kan nog inte jämföra rakt av. DU är grym som tagit dig så långt!!!
KUL lista!!
Är inte tidsoptimist, tvärtom, haha.
JA, vad betyder det att leva ett parallellt liv??
Hmmm ....

Stora kramar från mig som återigen är tillbaka efter en underbar resa till Sverige.


Svar: HEJ! Och varmt välkommen tillbaka till bloggvärlden! Härligt att du fick en så fin vistelse i Sverige! Och rätt månad rätt år dessutom :-D Har ju sett vädret på dina bilder. Till och med här uppe har det varit en otroligt ovanlig mars. Till och med vi har haft vårvinter med plusgrader och snön som tinar bort snabbt.
Tyvärr kom den ju tillbaka nu under helgen som gick, men nu tinar det igen.

Ja! SÅ kul det hade varit att vara vänner utanför bloggarna! Tycker verkligen du känns som en så fantastiskt härlig person, och det känns verkligen helt sjukt att jag följt din blogg basically under hela mitt vuxna liv. Var 23 år när jag hittade den.
Och ja! Jisses vad vi skulle fota!
Haha; ja, åldersskillnaden ja ;-) Hade kunnat vara nån storasyster-sladdbarn-situation där ;-D
Av någon anledning verkar jag ändå dras till vänskapsrelationer med människor som är äldre än jag; till och med mycket äldre. Har i och för sig aldrig haft vänner tidigare, men har två nu. Träffade dem via jobbet, så vi är kollegor, men vi blev även vänner. Och de har passerat 50 båda två.
Så som sagt; tydligen dras jag till de som är lite äldre (än mig). När jag tänker efter har det varit så hela livet. Nu var jag ju sjukligt blyg också, men de minnen jag har är att jag allt som oftast satt tillsammans med "de vuxna" då vi träffade folk.
Apropå åldersskillnad kommer jag faktiskt att tänka på en person jag känner till... Hon var 18 år när hennes lillebror föddes, och de var helsyskon. Växte upp som ensambarn och fick ett syskon när hon fyllt arton.

Ja, tror det är en del i att jag tror det skulle vara en bra vänskap; att båda är introverta. Tänker att båda två liksom förstår vad det innebär att vara introvert i en extrovert värld.
Jepp, jag är väldigt stolt över min egen personliga utveckling inom detta område.

Parallellt liv ja... Förstod inte frågan då jag läste den. Är det ens drömliv? Motsatsen till den man är? Att man lever ett dubbelliv med att bekämpa våld på nätterna (typ Batman)? Känns som om frågan ger utrymme för en heeel del tolkning haha ;-)

Stora kramar och välkommen tillbaka!
Nu ska jag gå in och kolla in ditt senaste blogginlägg. Hann i morse se att du publicerat, men var på väg till jobbet precis då.
Ha det toppenfint!
P I X E L I E - Erica Pettersson

Skriv din kommentar här
Jag uppskattar verkligen om du lämnar en liten kommentar innan du går.

Jag fotar med Canon EOS 5D mark II (och ibland iPhone 6).
Jag har två objektiv; Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM och Canon EF 50mm f/1.4 USM.
För redigering använder jag mig av Photoshop CC.


Beställ en personlig bloggdesign! Jag tar inte emot några beställningar för tillfället.

Jag tar mer än gärna emot konstruktiv kritik/feedback, då det hjälper mig att bli en bättre Fotograf och Bloggare.

Och glöm inte; Ni är bäst! ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?