Shit, vilket blogguppehåll det blivit för min del! Jag vet inte riktigt vad det varit med mig, men jag har knappt haft någon datatid alls den senaste månaden. Har knappt kommit mig för att sätta mig vid datorn. Både bloggen och mailen har halkat efter, och jag vet inte riktigt varför det blivit så. Jag har ju faktiskt en del material (bilder) att visa här i bloggen...
Ser i alla fall att det är flera av er som tittat in under min frånvaro, så jag vill bara säga: Jag Älskar Er!!
 
Det absolut värsta som hänt i mitt liv den senaste tiden är i alla fall att Lucky, min älskade lilla hund, har fått somna in. Orkar inte gå in på detaljer, men det var det bästa beslutet för honom. Det var seriöst det TUFFASTE beslut jag fattat i hela mitt liv, och vägen hem från Djurkliniken i måndags var verkligen inte rolig! Säger bara som så: Är glad att jag inte körde.
Jag var beredd att det skulle bli jobbigt, men det var ändå som att det om över mig som ett slag i magen.
Ni som varit med om att förlora ett husdjur vet säkert vad jag menar?
Han har ju faktiskt varit en del av mitt liv i över 8 år!
I skrivande stund kan jag på något sätt "känna" hans närvaro. På något sätt känns det som att jag ska se honom ligga på golvet (eller i sin bädd) om jag skulle vända mig om.
 
Han har verkligen betytt så otroligt mycket för mig! Bland annat har han hjälpt mig så mycket med den "sociala biten". Världens bästa kompis, och han kommer för evigt att ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta!
 
Jag älskar dig Älskade vän!
Vila i frid
 
I fredags nämnde min syster att hon någonstans sett att Rederiet skulle släppas på DVD, vilket jag naturligtvis helt enkelt var tvungen att kolla upp jag också :-D
Och... på cdon.com hittade jag faktiskt dessa boxar. Säsong 1 med releasedatum den 22:a september i år! 
Åh, hoppas att det stämmer! 
Speciellt som jag aldrig någonsin trodde att denna serie skulle släppas för försäljning!
SVT har ju faktiskt i alla år sagt tvärt nej. Att det skulle bli så dyrt med alla rättigheter och sådant, att de helt enkelt inte skulle ha råd. Och det kan jag ju i och för sig förstå; därför har jag inte tänkt särskilt mycket på detta. Har mest accepterat att den inte kommer ut.
 
Därför kan jag inte låta bli att bli nästan överentusiastisk över denna nyhet!! Jag som verkligen ÄLSKAR nostalgi!
Om vi utgår från att denna nyhet verkligen stämmer, så kanske trycket med önskemål blev för stort (speciellt efter att Tre kronor och Skilda världar släppts)...? Låt oss hoppas det :-)
Tusen tummar upp SVT!!
 
Brukade ni se på Rederiet?
Vad tycker ni om denna nyhet?